23 Mayıs 2014 Cuma

ÜNLÜLERİN "RENKLİ" DÜNYASI - MERVE SEVİ

Merhaba,
Bir süre önce Burcu Esmersoy’la başladığım ve Ünlülerin “Renkli” Dünyası’nı irdelediğim röportaj serisine, Merve Sevi’yle devam ediyorum.

Merve Sevi’yle Levent’teki ofisinde buluştuk. Çok eskiden, Kanaltürk’te Kurumsal İletişim’de çalıştığım dönemde, Ebru Akel’in programı sayesinde tanıştığım menajer Ebru Küçükakar da bize eşlik etti. 

Merve Sevi, göründüğü gibi samimi, sıcak, olduğu gibi biri. Televizyonda bir film galasında kırmızı halıda karşılaşabileceğiniz gibi, metroda, markette de karşılaşabileceğiniz mütevazi bir insan. Zaten çok severdim, bizzat tanışınca daha da pekişti hayranlığım :)

İşte genel makyaj alışkanlığı “doğallık” olan Merve Sevi’yle söyleşimiz...

    1.       Makyaj çantanızdan ayırmadığınız makyaj malzemeleri hangileri?

Makyaj yapmayı sevmiyorum. Bu yüzden yanımda makyaj çantası taşımıyorum. Yalnız rujsuz dışarı çıkmıyorum.

     2.       Vazgeçemediğiniz güzellik trendi nedir?

Son zamanlarda trend olan ipek kirpik, uzun süre vazgeçemeyeceğim güzellik trendlerinden olacağa benziyor. Bir kere çok rahat. Çok doğal. Çoğu zaman sadece maskara ve ruj yeterli oluyor kendimi iyi hissetmem için. İpek kirpiği tavsiye ederim.

Vazgeçemediğim güzellik trendlerinden biri de bordo ruj. Esmer olduğum için, kendime bordo ruju çok yakıştırırım. Makyaj yapmayı da çok sevmediğim için, günlük makyajımı gece makyajına en kolay çevirebilen unsurun bordo ruj olduğunu düşünüyorum.


     3.       Günlük cilt bakım rutininiz nedir?

    Cilt temizleme toniklerimi mutlaka sabah akşam kullanıyorum. Makyaj yapmasam da cildim kirleniyor. Cilt bakımının en önemli unsuru bence temizleme. Ben Suna Dumankaya’nın toniklerini kullanıyorum. 

    Kozmetik ürünlerinde doğallığa çok önem veriyorum. Suna Dumankaya’nın ürünleri de doğal malzemelerden yapıldığı için bana güven veriyor. Bir de ben uzmanların, uzmanlığı konusunda önce kendisinin kusursuz olmasına dikkat ederim. Mesela manikürcümün önce ellerine bakarım. Suna Dumankaya da bu konuda takdir ettiğim insanlardan biri. Cildinin kusursuzluğu bana güven veriyor. Tavsiye ederim.

      4.       Saçlarınıza ve makyajınıza kendiniz mi karar veriyorsunuz?

    Vizyonu olan insanlara makyaj yaptırmaya çalışıyorum. Mac çok iyi. Ordaki arkadaşlar bana yeşil far sürülmeyeceğini bilir. Benim için makyajda amaç insanların tek bir noktaya odaklanmasını sağlamak. Bazı noktalarda müdahale ediyorum. Mesela pembe allık sevmem. Gerektiğinde teslim olurum, gerektiğinde müdahale ederim.

  Saçımı hiç boyatmadım. Annem çok uyarmıştı beni, saçımı erken yaşta boyatmamam konusunda. Onu dinledim. HC Complex Bakım Yağı’nı kullanıyorum saçlarım için.

      5.       Son zamanlarda kendinizi iyi hissettiren ürün?

      Victoria Secret’ın günlük body mist ürününü severek kullanıyorum.

      6.       Kullandığınız parfüm hangisi?

 Bulgari Jasmin Noir favori parfümüm.

Röportajımızın sonunda selfie de yaptık :)


Merve Sevi’ye bu güzel sohbet ve beni kırmadığı için tekrar çok teşekkür ediyorum. Kendisini tanıdığım için çok memnun oldum.

Sevgiler,

Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

3 yorum

  1. İKİNİZDE ÇOK TATLISINIZ :)

    YanıtlaSil
  2. Süper röportaj olmak, zevkle okudum, teşekkürler... Selfi de çok tatlısınız...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de çok tatlısın :) Teşekkürler, sevgiler (k)

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa