6 Şubat 2014 Perşembe

BIODERMA SEBIUM FOAMING GEL

Merhabaa,

Size bugün, daha önceki Cilt Bakım Rutinim yazımda da bahsettiğim, cilt bakımı konusunda vazgeçilmezim haline gelen Bioderma Sebium Foaming Gel / Yüz Temizleme Jeli’nden bahsetmek istiyorum.


Cilt bakımının ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak, cildi temiz tutmaktan geçiyor. Sabah akşam, makyaj yapsanız da yapmasanız da cildinizi temizleyip nemlendiricinizi uygulamalısınız. Bu şekilde cilt daha iyi nefes alıyor ve daha canlı oluyor.



Normal bir cilt tipine sahibim. Yani genel anlamda sorunsuz bir cildim var. Ama zaman zaman, bir şeye sinirlendiğimde, üzüldüğümde, çok heyecanlandığımda, hava koşullarından ve yediğim bazı şeylerden cildimde kabartılar olabiliyor. Sivilce değil, sinek ısırığı gibi kabarıp kızarıyor ve kaşınıyor. Bunun için 9-10 yaşlarımda dermatologa gittim, belli bir sorun olmadığını söylemişti. Ama çözüm de bulamamıştı. Çocukken muz ve çikolata yediğimde oluyordu :)

Bioderma Sebium jel ile de, yine cildimin hassasiyetinden şikayetçi olduğum bir gün, Şişli’deki bir eczaneye ürün sormak için girdiğimde tanıştım. Eczacı bana Bioderma Sebium jel ve yanında nemlendiricisini tavsiye etmişti. Kullandıkça gördüm ki, var olan lekeler (kabartılar) geçiyor, kullandığım süre boyunca da çıkmıyor. Meğer bu ürün, özellikle Bioderma Sebium jel cildin sebum dengesini sağlıyor, cilt altında biriken yağları dağıtıyormuş. Yani illa ki kusurlu ciltler değil, bu ürünü cildini temizlemek ve canlandırmak isteyen herkes kullanabilir. Yağlı-karma-normal ciltler için uygun. Cildi kurutmaması da önemli bir unsur bence.

Muhteşem bir kokusu var. Ağır bir parfüm değil, tam arınmışlık hissi veren bir koku. Pompalı ambalajı da çok kullanışlı. Mavi rengi ise, anti bakteriyel bakır sülfat içeriğinden geliyor.

Uygulamak da çok basit. Jelden ihtiyacınız olan kadar alıp, ıslak cildinize sürüyorsunuz. Olabildiğince köpürdükten sonra iyice duruluyorsunuz. Defalarca şişe bitirdim ve hala da favorilerim arasındadır. Gördüğünüz gibi artık neredeyse bidonla (500 ml) alıyorum :)

200 ml 35 TL. Benim gibi en büyüğünden isterseniz de, 500 ml 1 alana 1 bedava kampanyalarından yararlanabilirsiniz.


Sevgilerimle,
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

4 yorum

  1. bakalim umarim benim cildimdede işe yarar :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar bende yaklaşık 17gündür kullanıyorum bu jeli doktor tavsiyesiyle lakin cildimi kurutmaya ve pul pul dokulmelere sebep oldu acaba bırakmalı mıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildiniz karma ya da yağlı değilse cilt tipinize uygun ürün değil bu. Cilt tipiniz kuruya dönük yağlıysa mesela, cildinizi kurutmuş olabilir. Sensibio serisini kullanmanızı öneririm.

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa