6 Mayıs 2014 Salı

STRİVECTİN TL TİGHTENİNG FACE SERUM

Merhaba,
Size bugün, bir süredir cildimi emanet ettiğim ve cildime çok iyi bakan StriVectin TL Tightening Face Serum’dan bahsedeceğim.


 Öncelikle kısaca markanın ürünle ilgili açıklamalarını aktarayım:
·         Yüz ve çene kontüründe gevşeme, elestikiyet kaybı gözlemlenen tüm ciltler için, cildi toparlamaya ve sıkılaştırmaya yardımcı bir serum.
·         Paraben içermiyor, komedon oluşturmuyor.
·         Cildin yeniden yapılandırılmasında ve cildin elastikiyetinin artırılmasında büyük rol oynuyor.

Ben bu ürünü 10 haftadır düzenli kullanıyorum. İlk 4 haftada cildi güçlendirdiği belirtiliyor. 8 haftada ise yüzün ve çene hattının gözle görülür bir şekilde kalktığı belirtiliyor.


Kokusu çok güzel ve rahatsız edici değil. Yapısı da jel kıvamında sıvı. 


Pompalı ambalajı kullanım kolaylığı sağlıyor. Pompaya 2 kere bastığınızda çıkan ürün yetiyor. Bu ürünün en önemli özelliği dairesel hareketlerle masaj yaparak cilde yedirmek.


Sabah ve akşam, temiz cilde alt ürün olarak, göz çevresi hariç uygulanıyor. Üzerine sabah ve akşam nemlendirici gibi diğer cilt bakım ürünlerinizi uygulayabilirsiniz.

Yüzdeki çizgi ve kırışıklıkları azalttığına dair bir dipnot var. Ben 25 yaşımı geçtikten sonra bununla ilgili çok araştırma yaptım. Kırışıklıklarla ilgili Anti-Age kremlere ne zaman başlamalıyım sorusunun en önemli yanıtı bence “Kırışıklık oluşmadan başlamak gerekir” cümlesiydi. İşte StriVectin TL Tightening Face Serum da bu sebeple düzenli kullandığım bir ürün oldu. Kırışıklıklarınız başladıysa azaltmaya yardımcı özelliği var zaten. Ama kırışıklıklarınız henüz başlamadıysa, önlemek için bence çok etkili bir ürün.


Kırışıklığım olmadığı için, cildimde gözle görülür büyük değişiklikler olmadı. Ama cildimdeki zaman zaman oluşan pullanmaları yok etti, cildimin nem dengesini korudu ve gerçekten cildime çok iyi baktı. 

Lila Kutu'dan (TIK TIK) 303 TL’ye satın alabilirsiniz.


Sevgiler,
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 yorum

  1. Hepimizin kullanması gereken ürün çeşitleri , sıkılaşma belirli bir yaştan sonra herkesin ihtiyacı değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, belli bir yaştan sonra zaten kullanmak zorunlu hale geliyor. Özellikle kırışıklık, elastikiyet kaybı gibi şikayetleri oluşmadan önlemek önemli.

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa