24 Haziran 2015 Çarşamba

BİODERMA PHOTODERM APRES SOLEİL-NEMLENDİRİCİ VE YATIŞTIRICI GÜNEŞ SONRASI SÜTÜ

Artık tamamen Londra havasına bürünen İstanbul’da hazır güneşli bir gün yaşarken, size güneş sonrası vücut bakımı ürününden bahsetmek istiyorum: BiodermaPhotoderm Apres Soleil-Nemlendirici ve Yatıştırıcı Güneş Sonrası Sütü. Bu ürün yaz boyunca güneşlenme sonrası mutlaka kullanacağım bir ürün.


Ürün güneşten dolayı kuruyan ve aşırı ısınmış ciltleri güneş sonrasında nemlendiriyor. Daha önce de bahsettiğim gibi, güneşi çok sevmeme rağmen beyaz tenli olduğum için, tatilin ilk günlerinde mutlaka cildim acıyacak derecede kızarıyor. Her ne kadar güneş koruma ürünleri kullansam da, yine de hafif kızarıklıklarım oluyor.

Geçen hafta Bodrum’a gittiğimde denedim ilk kez. Özellikle kızardığım ve ara vermeden uzun süre güneşlendiğim 2. günün sonunda, Bioderma Photoderm Apres Soleil-Nemlendirici ve Yatıştırıcı Güneş Sonrası Sütü cildimi yatıştırmak ve ferahlatmak için çok iyi bir seçenek oldu.


Sulandırılmış süt gibi bir kıvamı var. Losyondan biraz daha sıvı. Çok hafif dokusuyla yağlı bir tabaka bırakmıyor, beyaz izler bırakmıyor.


Kapağındaki özel koruma kilidini kaldırdıktan sonra da, çantada ne kadar ters dursa da akmıyor, sızma yapmıyor. Tüplü ambalajının kullanımı da çok kolay.


Çok hafif güzel bir kokusu var. Ürünü cildinize uyguladığınızda kokusu kayboluyor. Bioderma’nın diğer bütün ürünleri gibi güzellikten ziyade, sağlık ön planda tutulmuş.


Cilt tipi yağlı olanların yüzüne uygulamasını önermiyorum. Zaten yağlı olan cildinizin, sıcakla birlikte bu ürünü uyguladığınızda yağlanma oranı artabilir.



Turuncu Kasa’dan satın alabileceğiniz bu ürünü indirimli fiyatıyla 17.94 TL'ye satın alabileceğiniz gibi, yaza özel Turuncu Kasa’da dönemsel yapılan kampanyalardan yararlanarak daha uygun fiyata da bulabilirsiniz. Turuncu Kasa'nın güneş ürünlerine de göz atmayı unutmayın.

Sevgiler,
Burçin
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 yorum

  1. Fiyat ve performans bakımından güzel bir ürünmüş.
    hem de 1 sezon kullanıp, bitecek miktar. Daha ne istenir ki :)

    YanıtlaSil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa