10 Ocak 2014 Cuma

AVON'DAN 2014 MAKYAJ TRENDLERİ


AVON 2014 MAKYAJ TRENDLERİNİ AÇIKLIYOR:
SAĞLIKLI BİR CİLT, METALİK BAKIŞLAR, KIRMIZI DUDAKLAR
AVON, yeni yılın makyaj trendlerini açıkladı: Bu yıl makyaj trendlerinde zıtlıklar bir araya gelecek. Makyaj yokmuş gibi doğal bir görünüm ile iddialı ve isyankar çizgiler makyajda öne çıkacak.


Türkiye’nin bir numaralı makyaj markası* AVON, sezonun makyaj trendlerini yorumladı. Sezonun en ilgi çekici renklerini, göz makyajında yeni görünümleri, dudaklarda en çok tercih edilen renkleri bir araya getiren AVON, 2014’ün makyaj ipuçlarını derledi: Gösterişli bir göz makyajı yapılacaksa, dudaklar ten renginde olacak, göz makyajı için sadelik tercih ediliyorsa dudaklar kırmızı ve turuncu tonlarıyla ön plana çıkacak. Geçtiğimiz yılın isyankar grunge, punk akımı önümüzdeki yıl da devam edecek. Oryantal esintiler, ışıltılar, bahar ve yaz aylarında denizi çağrıştıran temalar ağırlıklı olacak.
AVON’dan göz makyajı önerileri
Metalik dokular, ışıldayan simli gözler bu sezon ön planda. Suluboya havasında renklendirilmiş gözkapakları trendi, altın, gümüş, bakır tonlarıyla tamamlanıyor. Bebek mavisi, yeşil altın, zeytin yeşili de kullanılacak renkler arasında yer alıyor. 









Kırmızı halıda ve podyumlarda sıkça gördüğümüz kedigözü 2014’te de revaçta olacak. Dramatik ve gizemli bakışlar için yapılacak kedigözü makyajında eye-liner da kullanabilir, koyu renk farlarla da bu etki yaratılabilir. Bu yıl ayrıca gri, bakır ve turuncu farları çok fazla göreceğiz. Gri ve morların kontrastı, gözlere derinlik kazandıracak. Bu trendlere uygun tüm renk skalasını AVON Color serisinde bulmak mümkün.




Güzelliğin tamamlayıcısı kirpikler belirgin, kaşlar ise çok kalın ve doğal. Dolgun ve hacimli kirpikler için AVON’un devrim niteliğindeki maskarası Mega Effects 2014’te makyaj çantalarının vazgeçilmezi olacak.

Dudaklarda AVON renkleri

Göz makyajında doğallık tercih edilecekse dudaklar belirgin olacak. Parlak kırmızı rujlardan mat şarap kırmızısına, narçiçeğinden turuncuya farklı renkler görülecek. Bordo veya şarap kırmızısı gibi koyu renkler mat olacak. Narçiçeği ve turuncu ise parlatıcıyla daha da enerjik bir görünüm sunacak. AVON Color ve Color Trend serilerindeki rujlarda yeni sezonun tüm renkleri bulunuyor.

Duru bir ten
Sağlıklı ve doğal bir cilt görünümünden yeni yılda da vazgeçilmeyecek. Bunun için cilt tonuna uygun AVON Beauty Balm BB Kremleri kullanılabilir. Saf ve duru bir cilt, çok hafif bronz tonda bir allıkla renklendirilebilir.
*Euromonitor 2012 Türkiye makyaj sektörü toplam perakende kanalı her bir alt marka bazlı perakende satış verilerine göre

*Basın bültenidir, kişisel görüşlerimi içermez.
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa