19 Mart 2015 Perşembe

PANTENE VE BERGÜZAR KOREL'LE "CESUR OLMAK" LANSMANI

Geçtiğimiz hafta Bergüzar Korel'in marka yüzü olduğu Pantene'in blogger lansmanına katıldım. Şunu söyleyeyim, Bergüzar Korel gerçekten muhteşem bir kadın.




Pantene bu harika etkinlikte PRO V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Serisi'nin lansmanını yaptı. Seride şampuan, onarıcı bakım kremi ve argan yağı yer alıyor. Ürünlerin ambalajları ve kokuları gerçekten çok hoş. İlk izlenim olumlu. Deneyimlerimi de paylaşacağım yakında.


Lansman Bergüzar Korel ve P&G Türkiye Güzellik İletişim Müdürü Bilgehan Uyar Erol'un konuşmalarıyla başladı. Bilgehan Hanım, Bergüzar Korel'le imza attıkları "Cesur Olmak" kampanyasını ve ürün serisini anlattı. Söz Bergüzar Korel'e geldiğinde Konu güzel olmaksa, #CesurOlmak gerektiğine inanıyorum. Biz kadınlar günlük hayatımızda onlarca cesur karar verirken konu saçlarımız olduğunda daha çekingen davranıyoruz. dedi. Pantene'in son yıllarda Bergüzar Korel'le yeni bir vizyon kazandığına ve gençleştiğine katılıyorum. Gerçekten çok keyifli oldu. Cesur Olmak mottosuna gelince, markanın bu mottoyu seçmesinin sebebi kadınların saçlarının bakımında ve şekillendirilmesinde cesur olmaları gerektiğine inanmalarından geliyor. Bergüzar Korel de bu mottoyu o kadar iyi benimsemiş ki, zaten çok güzel ve sağlıklı olan saçlarını artık daha cesurca şekillendirdiğini belirtti. 


Pantene "cesur olmak" kampanyasıyla kadınlar için bir de yarışma başlatmış. "Pantene haftanın cesurunu seçiyor" sloganıyla başlatılan bu kampanyada, 4 hafta boyunca her hafta saçlarını cesurca şekillendirip #cesurolmak hashtag'iyle Instagram'da paylaşan 1 kadın seçilecek ve fotoğrafı Hürriyet Gazetesi'nin Kelebek Eki'nde yayınlanacak. Ve tabii ki seçilen kadın Bergüzar Korel'le 1 gün geçirecek. 

Bence en güzel hediye Bergüzar Korel'le vakit geçirmek. O kadar samimi, mütevazi ve sıcacık bir kadın ki, gerçekten şaşırdım bu kadarına. PR'cı olmam sebebiyle çok fazla ünlü tanıdım, Bergüzar Korel bundan sonra benim için daha özel olacak.


Bu arada bir sürpriz daha var. Bergüzar Korel bir süre Pantene Türkiye'nin Instagram hesabını yönetecek :) Ne kadar tatlı olduğunu orda da görebileceksiniz yani.

Tabii ki bloggerlarla bir araya gelip selfie'siz olmazdı. Bol bol selfie çekildik Bergüzar Korel'le.

Benim için Cesur Olmak, en zor anlarında bile gülebilmektir. Sizin için Cesur Olmak nedir? 

Sevgilerimle,
Burçin Ünüvar


Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa