17 Nisan 2013 Çarşamba

SAÇLARIM GLİSS ULTİMATE REPAİR SERİSİ'NE EMANET

Bir yalancı bahar gününden herkese merhaba :)

Size bugün tam 1 ay önce sahip olduğum Gliss Ultimate Repair 5'li Saç Bakım Seti'nden bahsetmek istiyorum. 





Özellikle 1 ay gibi bir süre kullanıp etkisini test etmek istedim. Saçlarımı yaklaşık 3 yıldır boyatıyorum ve maalesef bilinçsiz bir şekilde ilk boyamada açıcı kullanıldığı için saçlarımın büyük bir bölümü hasarlıydı. Bunun yanı sıra güneş ve deniz/havuz suyu, saç kurutma ve şekillendirme işlemleri, sigara, su içmemem gibi durumlar saçlarımın tararken bile parça parça kırılıp dökülen, parlaklığını kaybetmiş, cansız ve sağlıksız olmasına yol açtı. 

Uzun zaman bloggerlardan ve internetten araştırdım. Şampuanımı değiştiremezdim, çünkü şimdiye kadar kullandığım bütün farklı şampuanlar saç derimde pul pul kabuklanma ve dökülmelere yol açtı. Saç kremi kullanamazdım, kepek yapıyordu. Yıllardır kullandığım maske fayda etmiyordu. TV'lerde gördüğüm, Meryem Uzerli'nin ve Tuba Büyüküstün'ün saçlarına hayran kalıp aldığım bakım kremleri saçlarımı ağırlaştırdı, saçlarım hemen yağlanıyor ve fön tutmuyordu. Sadece kolay taramak için, artık ambalajının alışkanlık yaptığı, aynı ambalajın üzerine farklı yazılar bile yazılsa yine gidip onu alacağım, Gliss Durulanmayan Saç Kremi'ni (Cansız Saçlar İçin) kullanıyordum. Ve bir gün işte O'nunla tanıştım :) 

Gliss Ultimate Repair 5'li Saç Bakım Seti'nin 3 kat sıvılaştırılmış keratin içerdiğini duymuştum. Keratin'in saç bakımındaki önemini Neva Kozmetik'le çalıştığım dönemden biliyorum. Açıkçası o kadar ümidim kesilmişti ki, ilk seferde sadece deneme amaçlı kullandım. Ama daha şampuanı ve saç kremini uygularken bile ıslak saçlarımın yumuşacık olması, mis gibi kokusu (vanilyalı sanırım), durulanmayan bakım kremini uyguladıktan sonra kolayca taranması beni çok şaşırttı. Banyodan çıktıktan sonra eşimin "saçlarına hangi parfümü sıktın" demesi çok hoşuma gitti :) 

Gliss Ultimate Repair 5'li Saç Bakım Seti'nde Şampuan, Saç Kremi, Durulanmayan Sıvı Saç Kremi, Saç Bakım Maskesi, Çift Fazlı Ekstra Onarım Spreyi yer alıyor. 

Serinin benim en çok sevdiğim, en büyük iddiası "saç tellerindeki çatlakları doldurur". Ben ürünlerden o kadar memnun kaldım ki, saçlarıma uzun zamandır fön çektirmiyorum. Saçlarım artık söz dinliyor. Banyodan sonra saçlarımı kuruturken bir anda düzleşip şekil alıyor. Yeni kestirdiğim Bob stili saç modelinin gerektirdiği, arka tarafı bombeli bir özelliği var. Saçlarım Gliss Ultimate Repair Saç Bakım Seti'yle kendi şeklini alıyor ve çok sağlıklı görünüyor. Evimi de sürekli dökülen saç tellerim mahvetmiyor :)

Sadece bu serinin ambalajı bana biraz yetersiz geldi. Bu kadar özel bir içeriğin ambalajı dore, daha gösterişli olabilirdi. Mesela tatile çıktığımda, sahilde denizden sonra Çift Fazlı Ekstra Onarım Spreyi çantamdan çıkarıp mutlaka uygulayacağım bir ürün. Mücevher gibi bir ambalaj tasarımıyla etraftaki herkesin dikkatini çekmesi daha çok hoşuma giderdi :) Umarım ilerde bu mucize formül, farklı bir ambalaj tasarımıyla buluşur.

Konuyla ilgili sorularınız olursa zevkle yanıtlarım.

**Bu arada Bifincan'a çok çok teşekkür ederim :)

Sevgiler, 
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

12 yorum

  1. Çok faydalı bir paylaşım olmuş:)Bloğunu takibe aldım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgil paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) Geliyorum hemen :)
    Sevgiler.
    Burçin.

    YanıtlaSil
  3. glissin ürünlerine bayılıyorum :)
    gerçekten faydalı bir yazı olmuşş....
    http://rengarenkojem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Burçin hanım sizden bifincan üyelik daveti rica edebilirmiyim.

    YanıtlaSil
  5. İnternette baya araştırdım ama bulamadım bu seti nerden alabiliriz acaba ?

    YanıtlaSil
  6. Setin fiyatini ogrenebilir miyim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Bana hediye geldi fiyatını bilmiyorum ama geçenlerde Migros'ta gördüm. Bilgine.
      Sevgiler,
      Burçin

      Sil
  7. Merhaba,

    Bende bugun aldım denicem . Almak isteyen arkadaslar watsonsta ındırımı var bılgılerıne..

    YanıtlaSil
  8. bende bugun basladım kullanmaya faydasını gorucegımı dusunuyorum. kokusu cok guzel bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Cok guzel bir seri. Eminim faydasini gorursun duzenli kullanimda. Sampuanin kokusu uzun sure kaliyor saclarda. Gule gule kullan. Deneyimlerini bekliyorum 😉

      Sil
  9. Setle ilgili fiyat bilgisi olan var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Fiyatlar satış noktalarına göre değişiyor. Gratis'lerde uygun fiyata bulabilirsiniz. Set olarak değil, ayrı ayrı satılıyor.

      Sevgiler.

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa