17 Şubat 2014 Pazartesi

NUXE HUILE PRODIGUES-ÇOK AMAÇLI KURU YAĞ

Merhaba,
Bugünkü konuğum, muhtemelen yakında içme suyuma da karıştıracağım, kokusuna, yoğunluğuna, verdiği hisse aşık olduğum Nuxe Huile Prodigues Çok Amaçlı Kuru Yağ ürünleri. Size bu serideki ürünlerin özelliklerini ve deneyimlerimi anlatacağım. Bir de muhteşem parfümünden bahsedeceğim.

Fransa’nın en çok satan ve Dünya’da 6 saniyede bir satılan Nuxe Huile Prodigues Serisi, birbirinden etkileyici ve kendinizi şımartabileceğiniz ürünlerden oluşuyor.
Nuxe Huile Prodigues Love From Paris ve Nuxe Huile Prodigues Çok Amaçlı Kuru Yağ’ın içeriği aynı.

Nuxe Huile Prodigues Love From Paris, özel üretim şişesi ve romantik tasarımıyla diğerinden ayrılıyor.



Öncelikle Nuxe Huile Prodigues Çok Amaçlı Kuru Yağ için “Neden bu kadar özel? Neden bu kadar çok seviliyor” sorularını yanıtlamaya çalışacağım. Yüzde 95.9 doğal içerikten oluşuyor ve Tatlı Badem Yağı, Fındık Yağı, Macadamia Fındığı Yağı, Hodan Yağı, Sarı Kantaron Yağı, Kamelya Yağı olmak üzere 6 farklı yağ içeriyor.

Nuxe Huile Prodigues Or-Altın Parıltılı Yağ diğerine ek olarak bronz teni destekleyici, cildinize ışıltı katan altın renkli pırıltılar içeriyor.

Nuxe Huile Prodigues Serisi’nin en önemli özelliği, çok çabuk emilmesi ve vıcık vıcık yağlı bir his bırakmaması. Saçlarınıza bile rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
Sprey şeklindeki şişesi kullanım kolaylığı yaratıyor. Yoğun formülü sayesinde, spreye her bastığınızda bolca geliyor. Böylece ürünü uzun süre kullanabilirsiniz.

Şimdi gelelim kullanım şekillerine;

Yazımın girişinde bahsettiğim, içme suyuma karıştırma konusunda çok da abartmıyorum aslında. Onun bile bir faydası vardır elbet :)

• Yüzünüze bakım ve nemlendirme amaçlı kullanabilirsiniz

• Fondöteninizle karıştırarak daha canlı ve nemli bir görünüm kazanabilirsiniz. Özellikle gece makyajınızda Nuxe Huile Prodigues Or-Altın Parıltılı Yağ daha iyi sonuç verecektir.

• Banyodan sonra saçlarınıza uygulayıp, daha kolay taranmasını ve kurutma öncesi saçlarınızın ısıdan korunmasını sağlayabilirsiniz.

• Tırnak etlerinize, ellerinize uygulayabilirsiniz.

• Dekolte bölgenize ve bacaklarınıza uygulayabilirsiniz. Özellikle Nuxe Huile Prodigues Or-Altın Parıltılı Yağ ile bu konuda harika sonuçlar alabilirsiniz.

• Makyaj temizleyici olarak da kullanabilirsiniz.

Bunlara ek olarak, ben duşa girmeden önce saçlarıma sıkıp iyice yediriyorum. Bir saç havlusunu sıcak su ile ıslatıp saçlarıma sarıyorum ve biraz bekletiyorum. Saçlarımı yıkadığımda ellerimin arasından "ıslak pamuk" kayıyormuş gibi oluyor 

İşte sıra geldi Türkiye’de henüz satılmayan Nuxe Prodigieux Le Parfum’e… Bu ürünü bana çalışma arkadaşım Melike yılbaşında hediye etti. Kokusu Nuxe Huile Prodigues Çok Amaçlı Kuru Yağ’ın kokusuyla birebir aynı, ama kalıcılığı ve notaları daha yoğun. O kadar mutlu oluyorum ki bu parfümü kullandığım günler. Hatta kullandığım ilk zamanlarda, farkında olmadan daha önce bu parfümü sıktığım kazağımı giymişim. Koku hala aynı yoğunlukta burnuma gelince, delirdiğimi düşünmüştüm.
 

Umarım Nuxe Huile Prodigues Serisi’nin ve Nuxe Prodigieux Le Parfum’ün işlevlerini ve güzelliğini yeterince anlatabilmişimdir.

Ürünü benim yazdıklarımın dışında, farklı şekilde kullanan var mı?

Nuxe Huile Prodigues Çok Amaçlı Kuru Yağ almak isterseniz Lila Kutu TIK TIK 109 TL.

Sevgiler,

Burçin

Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

4 yorum

  1. Çok merak ettiğim bir ürün aklımdaki tüm sorulara cevap vermişsin canım ellerine sağlık...
    (k) (k) (k)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim cok sevindim begenmene ve ise yaramasina :)
      Operim

      Sil
  2. Nasıl yahu içme suyuna :s bildiğin içicezmi sonrada canım çok şaşırdım :9 bendede var simli olanından çok memnunum bayılıyorum buna !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) tesbihte hata olmaz dimi canim :)
      Dikkatini cektigine gore gerekli yere ulasmis :)
      Gule gule kullan ;)

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa