10 Şubat 2014 Pazartesi

AŞKIN 50 TONU-SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN KIRMIZI RUJ


Aşkın rengidir kırmızı… Mum, kalp, peluş oyuncak ile özdeşleşen Sevgililer Günü’nün uğurudur kırmızı… Sevgililer Günü yaklaşırken, sizinle Sevgililer Günü makyajınızı aşk ve ihtişam kokan kırmızı bir rujla süslemeniz için birkaç öneri paylaşmak istiyorum.

Kırmızı deyince akan sular durur. Her yerde, her zaman kullanılmaz. Kırmızı ruj süren kadın seksidir, iddialıdır, kendine güvenendir… Kusur affetmeyen kırmızı ruju kullanan kadın bilin ki mükemmeliyetçidir… “Kırmızı Ruj Kullanmanın Adabı” isimli bir kitap bile yazılabilir :)


Kırmızı rujun binlerce tonundan saç renginize, ten renginize, göz renginize uyan tonunu bulup, bir de alt tonlarına dikkat etmelisiniz. Bunlarla da kalmayıp, mavi bazlı, turuncu bazlı kırmızı rujların arasından, cilt alt tonunuza uygun doğru seçimi yapmanız gerekiyor.

Yves Rocher Grand Rouge, çok rahat sürülen, dudaklarda yumuşacık bir his veren bir ruj. 6 saat kalıcılık garantisi verilen bu ruj, rengi itibariyle de ultra yoğun. Mis gibi kokusu ve parlak rose ambalajı da çok şık. Bendeki rengi 33 numaralı Rouge Gourmand-İştah Açan Kırmızı. Adıyla da uyumlu olan bu ruju, mavi bazlı kırmızı renkleri kendisine yakıştıran herkes kullanabilir.



Golden Rose Lipstick, rengini tam anlamıyla veriyor, ama sürerken kupkuru bir his alıyorsunuz. 65 numaralı rengi, mavi bazlı ve hafif koyu bir kırmızı.



Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick Creamy 48 numaralı ruj benim favorilerimden. Kırmızı ruj süreceğim zaman, ilk tercih ettiğim renk oluyor. Hem nemlendiren yumuşak yapısı, hem de turuncu alt tonlu nar çiçeği gibi kırmızı rengiyle kendime çok yakıştırıyorum.



Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick Creamy 50 numaralı bordo, dudaklara rengini yoğun bir şekilde verdiğini söyleyemem. Hafif dalgalı bir renk oluyor sürüldüğünde. Ama kremsi yapısı gayet güzel.



Flormar’ın bugüne kadar en çok severek kullandığım rengi, blogumun profil fotoğrafında da görebileceğiniz ruj Flormar Supershine Lipstick’in 507 numaralı, hafif ışıltılı koyu kırmızı. Çok yoğun renk veren pigmentleri ve hafif nemli yapısıyla günlük hayatta da kullanılabilecek bir ürün.




Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss, adı ligloss olup, yapısı lipgloss’ların yarattığı yağlı ve yapış yapış etkiyi yaratmayan bir ürün. Ben çok parlak ve pırıl pırıl lipgloss sevmiyorum. Golden Rose Pearl Gloss Lipgloss için sıvı ruj diyebiliriz aslında. 9 numaralı kırmızısı ise favorilerimden.



Sizce bana hangi kırmızı ruj yakışıyor? Sizin favori kırmızı rujunuz hangisi?

Şimdiden AŞK Gününüzün harika geçmesini dilerim :)
Sevgiler,
Burçin. 


Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 yorum

  1. Nar çiçeği alt tonlu ve bordoyu cok yakıstırdım ya da ben onları cok seviyorum :) Bana da beklerim canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canim, sevindim begenmene :) gelirim tabi ;)

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa