11 Şubat 2014 Salı

BALPARMAK APİTERA BLOGGER LANSMANI

Balparmak'ın Apitera Serisi'nin blogger lansmanı için, bloggerlar olarak 8 Şubat Cumartesi günü Grand Tarabya Hotel'de bir araya geldik.

Grand Tarabya Hotel, Tarabya'nın en güzel yerinde, Tarabya İskelesi'ne komşu bir konumda, denize karşı bir loca... Kapısından girdiğim anda yönlendirmeyle 1. kata çıktım. U masada, marka yetkilileri ile Detoks ve Sağlıklı Yaşam Uzmanı Gül (Kaynak) Hanım'la samimi bir ortamda başladı sohbetimiz. 




Önce Balparmak'ın Apitera Ürün Serisi'nde yer alan Apiage “arı sütü-bal”, Apinergy “arı sütü-bal-polen”, Apikids “arı sütü-bal-propolis” ve Apimix “arı sütü-bal-polen-propolis” ürünleriyle ilgili bilgilendirildik. Arı sütü için "Kraliçe arının gençlik sırrı" tabiri çok hoşuma gitti.

Arı sütüyle ilgili çok şey öğrendim. Arı sütünün zengin ve besleyici bileşiminin, cilt yenileyici, kolajen sentezini artırıcı ve antioksidan özellikleri varmış.

Özellikle Gül Hanım ile arı sütünün faydaları ve sağlıklı yaşama sağladığı katkılarla ilgili uzun bir sohbet ettik. O kadar akıcı konuşuyor ve o kadar samimi ki, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.


Toplantıda çayımı Balparmak Katla-Balla ile yudumladım. Muazzam bir buluş bence. Hem şeker gibi zararlı değil, hem de şekersiz çay-kahve içemeyenler için mucize bir çözüm. Denemediyseniz tavsiye ederim :)


Programın akışı doğrultusunda "Şimdi sizi SPA'ya alacağız" dediler. Herkeste bir tebessüm :) SPA katına indik. Orada da bizi çok keyifli bir tatlı/tuzlu ikram bar bekliyordu. Tabii ki taze portakal suyu ve greyfurt suyu da yanında... 


2 grup halinde girdik cilt bakımına. Ben cilt bakımına Olcay'cığımBegüm'cüğüm ve Serap'cığım  ile birlikte girdim :) Therapy SPA'nın cilt bakımı salonunda bize müthiş bir manzara eşlik etti. SPA'ların artık olmazsa olmazı dinlendirici müzik, kullanılan ürünlerin muazzam kokusu, uzmanların dinlendiren parmakları...


Bakımımı yapacak Sunay Hanım’ın ellerine bıraktım kendimi. Bu toplantıya giderken, aklımda hiç böyle bir şey yoktu, ruhen de hazırlıklı değildim. Ama Balparmak ekibinin misafirperverliği, samimi sohbeti ve Therapy SPA'nın ambiyansı beni dinlendirdi, cildimden önce ruhuma bakım yaptı.


Arındırıcı ve gözenek sıkılaştırıcı cilt bakımında bir Fransız markasının organik, çay ve soda özlü ürünleri kullanıldı. Önce makyajım temizlendi, cildim toniklendi, maske uygulandı. Maskenin bekleme süresinde mimik yapmamam gerektiği konusunda da Sunay Hanım bir not düştü. Maskenin cildimle özleşmesini beklerken, kafa masajım yapıldı. Ve saçlarımı severcesine bir kaç hamle yaptı Sunay Hanim. Saçlarımla oynanmasını seviyormuşum ben meğer :) bir an kendimi manzaradaki bulutlara dalıp gitmiş, hiçbir şey düşünmüyorken buldum. Bu hayat koşturmasında hiçbir şey düşünmediğimiz anlar sayılı artık, öyle değil mi? Maske temizlendikten sonra, soğuk havluyla yüzüme kompres yapıldı. Burdan da anlıyoruz ki, soğuk su gözenekleri sıkılaştırır :) Cilt bakımı bittiğinde, ben bu cilde nasıl kıyıp da makyaj yapacağım dedim kendi kendime. Sonuç mükemmel!


Sürprizler bu kadar mı... Tabii ki hayır! :) Sevgili Balparmak ekibi ve Excel İletişim ekibi bizleri sadece o gün değil, diğer günlerde de maximum mutlu etmek için her türlü detayı düşünmüşler.



Toplantıda arı sütünün arındırıcı, cilt yenileyici, sağlığa faydalı özelliklerinden bahsetmişken, üzerine bu güzel cilt bakımı da konsepte uygun düşünülmüş. Apitera ürünlerini deneyip, deneyimlerimi ayrıca bir yazıda sizinle paylaşacağım.

Bu güzel organizasyon ve muhteşem hediyeleri için Excel İletişim ile Balparmak ekibine tekrar teşekkür ederim.

Sevgiler,
Burçin.


Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 yorum

  1. Merhaba,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibe aldım.
    Sevgiler,
    Bende bloguma beklerim http://hayatimakyajla.blogspot.com/
    hediye çekilişime beklerim

    YanıtlaSil
  2. 8 şubat Apitera etkinliğine katılan bir blogger olarak gerçekten çok başarılı buldum organizasyonu.Yazınızı okumak bir o kadar keyifli:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa