7 Şubat 2014 Cuma

BEYAZ MADAM'IN YENİ YÜZÜ

Merhaba,
Sizinle bugün blogumun yeni görüntüsünü, beni son günlerde en çok heyecanlandıran Beyaz Madam logosunu paylaşmak istiyorum.



Müthiş yetenekli Abdullah Kara ile internetten tesadüfen tanıştık. Çizer ve grafiker Abdullah Kara, profil resmi için kişiye özel çizim, illustrasyonun yanı sıra, blog tasarımlarına, sosyal medya hesaplarına özel banner, logo tasarımları da yapıyor. Aynı zamanda yine trend haline gelen özel partiler için yaptığı (baby shower, diş buğdayı, doğum günü partisi, bekarlığa veda) logo ve karikatür çalışmaları da çok başarılı. Blog teması editleme, şablon yükleme, internet sitesi konsepti hazırlanması gibi çalışmalar da yapıyor.

Günümüz çizimleriyle ilgili de “birçok çalışmada gerçeklikten uzak karakterler talep ediliyor, özellikle kadınlar küçücük eller, incecik bir vücut istiyorlar” diyor. Çizimlerinin fiyatları da günümüz çizerlerine kıyasla neredeyse yarı yarıya uygun.

Çizim sürecine gelecek olursak… Her şey o kadar hızlı gelişti ki… Benim kendisine blogum için çizim istediğimi anlatan bir mail atmam, anında cevap almam ve tasarımın aynı gece (!) elime ulaşması… Ben uzun uzun kendimi anlatmam gerekecek, farklı farklı fotoğraflarımı göndermem gerekecek sanıyordum. “Olmazsa olmaz”larım dışında hiç soru sormadı. Genç bir yetenek ve müthiş disiplinli.

Ne söylediysem yaptı diyemeyeceğim :) Beni Beyaz Madam isminden yola çıkarak “madam” konseptiyle çizmiş, kıyafetini de Fransız kadınlarının doğallığına atıfta bulunarak biraz bol yapmış. Ben “Ay çok şişman olmadı mı” diyince, muazzam nezaketiyle “şişman değil salaş” diyerek durumu açıkladı :) “Ama ben pek şapka takmam ki” diyince de, “Blogunuzun adını çağrıştırsın diye şapka çizmiştim, şapkayı kaldırırım ama bu sefer madamdan mankene dönüşür” diye bir yanıt aldım :) Anlayacağınız, kısa sürede bütün çizimleri halletti ama ben o kadar sürede bile çok eğlendim.

Veee işte Turuncu Kafa BEYAZ MADAM :)..!



Blogumun logo tasarımının yanı sıra, kartvizit tasarımımı da bir çırpıda hallediverdi. Bayıldım bayıldım! Ne güzel bir heyecanmış!


Abdullah Kara'ya tekrar çok çok teşekkür ediyorum ve şansı, yolu açık olsun diyorum. Bu muhteşem çizimleri yapan Abdullah Kara'ya ulaşmak isteyenler, mail adresinden ((TIK TIK) ulaşabilirler.

Nasıl? Beğendiniz mi Beyaz Madam’ın yeni yüzünü? :)

Sevgiler,
Burçin Ünüvar



Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

21 yorum

  1. ooo çok havalı tatlum :)))

    YanıtlaSil
  2. çok beğendim...kartvizit ayrı güzel olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, çok memnun oldum beğenmenize :)

      Sil
  3. Beğenemek mi?Bayıldım bayıldım güle güle kullan canımmm :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler :) Banner cuk oturmuş :) Size hediyem var dediğim gibi, asıl o zaman daha çok sevineceksiniz tahminimce :)
    İyi bloglamalar =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. E herhalde sen yaparsin da oturmaz mi! :) tesekkur ederim tekrar. Merak icindeyim ;)

      Sil
  5. Blog ismiyle logosu bu kadar uyumlu olabilirdi bayildim hayirli olsuun :)

    YanıtlaSil
  6. Aa bayıldım!! Şahane olmuşş :)

    YanıtlaSil
  7. Çok beğendim.Harika olmuş :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, benim de çok içime sindi :)

      Sil
  8. Hadi bakalım sen yokken ben temanı yükledim, metatag ve sitemap gibi gerekli işlemleri de yaptım @-) Hediyeni güle güle kullan, teşekkürler :>)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bitanesin :) tekrar teşekkür ederim, ellerine emeğine sağlık.

      Sil
  9. merhaba takibe geldim bana da beklerim

    YanıtlaSil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa