4 Şubat 2014 Salı

CARMEX ORIGINAL FORMULA LIP BALM

Merhaba,

Bugün dudak bakımı ve ünlü modeller, ünlü makyaj sanatçıları tarafından vazgeçilmez bir ürün haline gelen Carmex Original Formula Lip Balm hakkındaki detayları paylaşacağım.




Dudaklar, şehir hayatı, çevresel faktörler ve beslenme koşullarından fazlasıyla etkileniyor. Bu sebeple dudaklarımızın bakımına özen göstermemiz gerekiyor. Dudaklarımız, sağ ve solda komissürler ile birleşen bir yumuşak doku oluşumudur.(*) Yani, dudaklarımız deri ve yağ bezlerinden yoksun olduğu için çabucak kuruyup, yıpranabiliyor.

Dudaklarınızda gerekli bakımı elde etmek için ilk yapmanız gereken, su içmek… Ve eğer dudaklarınızı yalamak ve derilerini koparmak gibi alışkanlıklarınız varsa, hemen vazgeçin. Ben bol su içtiğim dönemlerde cildim, tırnaklarım ve dudaklarım muhteşem oluyor. Ve dudaklarımdaki ölü derileri, Türk kahvesi telvesiyle peeling uygularak temizliyorum.


Ölü hücrelerden arındırdığım ve gün içerisinde rüzgara, soğuğa, sıcağa maruz kalan dudaklarımı Carmex ile koruyorum. Piyasada neredeyse her markanın türlü türlü lip balm ürünü var. Ama hiçbiri dudaklarıma Carmex kadar iyi gelmedi.


Orijinal lip-tingling formülüne sahip Carmex’i ilk kullandığımda çok şaşırmıştım. Çünkü uygulandıktan 4-5 saniye sonra dudaklarınız karıncalanmaya ve yanmaya başlıyor. Bu sayede biraz da dolgunlaştığını hissediyorum. İşte o anda harekete geçtiğini, dudaklarımı iyileştirdiğini hissediyorum. Naneli kokusu rahatsız etmiyor. Dudaklarda yapış yapış bir his his bırakmıyor. Antiseptik özelliği ile dudaklardaki mikropları öldürüyor ve SPF 15 ile güneş koruması sağlıyor.


Yazımın başında da bahsettiğim gibi yerli yabancı ünlü modeller ve yine yerli yabancı makyöz/makyörler tarafından da bu ürünün tercih edildiğini biliyorum. Hatta bildiğiniz bütün kadın dergilerinin moda çekimlerinde saç-makyaj uzmanı olarak görev yapan, aynı zamanda arkadaşım Orbay Baş’ın, ünlü modellerden birine makyaj yapmadan önce Carmex kullandığını görmüştüm. Bana ruj sürmeden önce uygulanan Carmex’in, dudakları yenilediğini söylemişti. Ben de bu vesileyle kullanmaya başladım.

Tüpte ve kavanozda olmak üzere 2 farklı çeşidi var. Ben tüpte olan çeşidini kullanıyorum, daha pratik olduğu için.

(*)American Joint Committee on Cancer (AJCC) tarafından yapılan tanımlama


10 gr boyutundaki Carmex Original Formula Lip Balm’ı, 3ka internet sitesinden 11.90 TL’ye satın alabilirsiniz.

Aranızda Carmex kullanan var mı?

Sevgilerimle,
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

4 yorum

  1. Bütün lip balmlar benim olsa iflah olmam. Son zamanlarda gördügüm en etkiliyeci olani buydu almam lazim ^^ tesekkürler güzel yazin icin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de severim lip balm. Ama Carmex'le tanıştığımdan beri bütün lip balmlar benim için merakımı giderene kadar oluyor :) Mutlaka denemeni tavsiye ederim. Ben teşekkür ederim güzel yorumun için, sevindim beğenmene :)
      Sevgiler,
      Burçin.

      Sil
  2. canım bu harika bilgi için teşekkürler. hemmen alınacaklar listeme ekliyorum. kocaman öpüyorum....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) canım benimm sevindim beğenmene. Denediğinde fikirini benimle paylaşırsan sevinirim. Öpüyorum.

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa