5 Mayıs 2014 Pazartesi

Neutrogena® ile Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizliği

Merhaba,
Hayatının bir döneminde de olsa Neutrogena ile tanışmayan yoktur herhalde. Ellerimin büyük aşkı Neutrogena Hızlı Emilen El Kremi, vazgeçemediğim Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi'nden sonra marka şimdi de Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizliği ürününü piyasaya sürdü. 

Neutrogena'ya bu muhteşem ürünler için çok teşekkür ediyor, sözü basın bültenine bırakıyorum:

"Gün sonunda cildi temizlemek, makyaj kalıntısı, kir ve yağdan arındırmak büyük önem taşır. Cilt hücreleri geceleri uykumuzda yenilenir. Cildin gün sonunda temizlenmediği durumda kirliliğin cilde zararlı etkileri kaçınılmazdır. 

Cilt matlaşır, canlılığını kaybeder, gözeneklerde kir, yağ ve makyaj birikerek gözenekleri tıkar, sonuçta siyah nokta ve sivilce gibi cilt problemleri görünmeye başlar. Cildimizi temizlemek, kirden, makyaj kalıntısından, dış çevrenin zararlı etkilerinden aşırı yağdan ve ölü hücrelerden arınmasını sağlar. Cilt daha sağlıklı, sıkılaşmış ve canlı bir görünüme kavuşur.

Makyaj temizliğine öncelikle göz makyajının temizliği ile başlanması tavsiye edilir. Çünkü rimelin gözden temizlenmesi genelde zor bir işlemdir. Yüz ve göz makyaj temizliği için özel olarak formüle edilmiş bir ürünün kullanımı doğrudur. 

Neutrogena®Tek adımda makyaj ve yüz temizleyicisi ipeksi ve hafif formülü ile yüzünüzdeki tüm makyajı, suya dayanıklı göz makyajını bile zorlanmadan temizler. Cildi kir ve yağdan arındırır. Cildinize ferah ve temiz bir his kazandırır.


·         Suya dayanıklı göz makyajı, likit ve kompakt fondöten, allık, göz kalemi ve ruj gibi birçok makyaj çeşidini tahrişe yol açmadan temizler.
·         Gözenekleri tıkayabilecek tüm kalıntılardan cildi arındırır, yağlı bir his bırakmaz.
·         Hassas göz çevresi ve lens kullananlar için uygundur ." *

*Basın bültenidir, kişisel görüşlerimi içermez.

Sevgilerimle,
Burçin Ünüvar



Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa