1 Mayıs 2014 Perşembe

JANE IREDALE MAKE UP KİT

Merhaba,

Yine sabah uykusuna yenik düştünüz ve en fazla 10 dakika içerisinde evden çıkmanız gerekiyor. Makyaj yapmaya vaktiniz yok ama hem günü makyajsız geçirmek istemiyorsunuz hem de makyaj çantanızı yanınızda taşımak zor geliyor. Böyle günlerde en çok ihtiyacımız olan pratik ve ihtiyacımız olan makyajı sağlayacak bir üründür öyle değil mi?

O zaman işte size tabir-i caizse 1 taşla birkaç kuş vurabileceğiniz, bütün makyajınızı yapmanızı sağlayacak bir ürün: Jane Iredale Make Up Kit



Jane Iredale, özellikle Amerika’da kendini kanıtlamış mineral ürünleri bulunan bir marka. Mineral olmasıyla en başta ilgimi çekti zaten.

Jane Iredale Make Up Kit ise, pudra, ruj paleti ve allıktan oluşan, tam teşekküllü bir makyaj kiti. Kapağında aynası olan bu kitte, her ürün katlarda yer alıyor. 3 katlı, katları kaydırılarak açılan çok pratik. Renkler her tene uyum sağlayabilecek tonda.

Hemen inceleyelim. 3 katlı olan bu kitin bir de minik aynası var. Katlarını ister birbirinden ayırarak, ister bütün halinde kullanabilirsiniz. Aynayı kaldırdığınızda karşınıza çıkan ilk bölüm 2 renkli ruj bölümü. Bir rengi sedefli pembe, diğer rengi çilek rengi yoğun kırmızı.



İkinci katta, rengini çok sevdiğim pamuk şeker pembesi allık. Yoğun pigmentleri sayesinde, rengi ciltte çok güzel duruyor.




Son katta ise, rengiyle tenime mükemmel uyum sağlayan pudra var. Uçucu ve hafif olduğu için maske gibi durmuyor.




Özellikle aceleniz olduğunda veya seyahatteyken çok işinize yarayabilecek, gün içerisinde de makyajınızı tazelemek için yanınızda taşıyarak kullanabileceğiniz bir ürün.

Bendeki rujlu allık seti olarak geçiyor. Bir de rujlu far seti var. Jane Iredale ürünlerini internetten satın alabilir, çeşitlerini de görebilirsiniz.


Fiyatı şu anda Lila Kutu TIK TIK‘da 166.85 TL’ye satılıyor.

Böyle pratik makyaj malzemesi üreten bütün firmalara selam olsun! :)

Sevgiler,
Burçin Ünüvar


Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa