23 Haziran 2014 Pazartesi

DOĞAL GÜZELLİĞİN SIRLARINDAN İNCİR U'FRESH'TEN...

İncir, en sevdiğim yiyeceklerden biridir. Kuru inciri de, inciri mevsimi dışında tüketebildiğim için çok severim.

Bugün, sizi kuru inciri çok sağlıklı koşullarda üreten bir markayla tanıştırmak istiyorum: U'fresh! 

Uğur Entegre Gıda'nın kurutulmuş gıda markası olan U'fresh, 250 gramdan 10 Kg.’a kadar farklı ambalaj ve sunumlarda hazırlanan paketleri, adrese kadar teslim ediyor. Sunum demişken, incirin farklı kurutma şekilleri varmış. Mesela, taze inciri şeklini çok bozmadan kurutma şekline armut, bildiğimiz yassı kurutulmuş incir şekline garland deniyormuş. 


U'FRESH satış sitesinde, kurutulmuş incir ve kestane çok uygun fiyatlara satılıyor. Üstelik Haziran ayına özel ücretsiz kargo hizmeti bulunuyor. 

Mesela aşağıda fotoğrafını göreceğiniz 250 gramlık paket 3.75 TL. 500 gramlık paket 7.50 TL.



U'fresh'in bütün ürünlerini incelemek isterseniz http://www.ufresh.com.tr/ adresini, incelemeyi boşver, ben ikna oldum derseniz http://store.ufresh.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. 


U'fresh'in bir de sürprizi var! İnternet sitesinden yönlendirilen BİRİNCİRİM isimli sitede, incirle yapabileceğiniz çorbadan turtaya kadar bir sürü tarif bulunuyor. Bu site de Uğur Entegre Gıda'nın hizmetiymiş. Bence harika olmuş. Benim gibi incir severler için bulunmaz nimet!

Biliyorsunuz blogumda güzellik dışı konulara yer vermiyorum ama incirin güzelliğe faydalarını da bildiğimden paylaşmak istedim sizinle. Ne faydası var ki diyenler için:

İncir hidrat cilt için bugün kullanılan ve elastikiyetini ve sıkılığını geri ediliyor.  Ayrıca, çatlamış dudaklar ve erken kırışıklıklar önlemeye yardımcı olur. Her biri yaklaşık bir su içeriği ¾ bir fincan yana, mükemmel hidrasyon özelliklere sahiptir. Alfa hidroksi asit (AHA),cildi yenilemek ve güzelleştirmek için kullanılır ve genellikle bir madde cilt soyulması olarak kullanılmaktadır. Doğal AHA özellikleri Figshave ve yutulur zaman, biraz internalexfoliants gibi davranırlar. Bu antik meyve ficin, papain (papaya aktif madde), cilt ve yaşlanmayı yavaşlatır onarım yeteneği daha güçlü bir antioksidan enzim içerir.

U'fresh'e nazik hediyeleri için teşekkür ediyorum.

Sevgilerimle,
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa