22 Haziran 2015 Pazartesi

İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY: NARECZA

Sizlerle ürün deneyim ve önerilerimi paylaştığım kadar, gerek buradan, gerekse sosyal medya hesaplarımdan alışveriş önerilerimi de paylaşıyorum. 

İtiraf etmeliyim ki, ben tam bir online alışveriş canavarıyım. 


Ayakkabıdan nevresime, kozmetikten kıyafete kadar neredeyse her şeyimi online alıyorum. Böylece vitrin vitrin gezerek harcayacağım zaman bana kalıyor ve internetten daha fazla seçeneği bir arada bulabiliyorum.


İşte tam da böyle bir online alışveriş sitesi önereceğim size bugün. Bahsettiğim site, parfüm, sporcu ürünleri, saç bakımı ürünleri, makyaj, besin takviyeleri, diyet ve zayıflama, medikal ürünler, dermokozmetik ürünler gibi birbirinden çeşitli kategorilerin bir arada sunulduğu WWW.NARECZA.COM

Aradığınız her ürünü bulabileceğiniz, kolay kullanım imkanı sunulan bu sitede, benim son günlerde en çok ilgimi çeken marka DDF.  

DDF, doğal maddeler içeren, canlı dokuları besleyen, cilt tedavilerinde de yardımcı ürün olarak kullanılan bir kozmetik markası. Amerikan kökenli olan bu marka, Türkiye'de her yerde bulunmuyor. Narecza.com'da kolaylıkla bütün ürünlerini bir arada bulabilirsiniz.

DDF'in ürün kategorisinde, göz çevresi bakımı, serum, leke ürünleri, temizleyiciler ve güneş koruyucular gibi birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. 

www.narecza.com'dan DDF'in göz çevresi bakım ürünlerinden DDF Nourishing Eye Cream Göz Çevresi Bakım Kremi'ni 186 TL yerine 156 TL yerine kargo ücretsiz sipariş verebilirsiniz.


www.narecza.com'dan DDF'in serum ürünlerinden DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer Gözenek Sıkılaştırıcı Sabah Serumu'nu 439 TL yerine 373 TL'ye kargo ücretsiz sipariş verebilirsiniz.


www.narecza.com'dan DDF'in güneş koruyucu ürünlerinden DDF Daily Protective Moisturizer SPF 15 Anti Aging Etkili Korumalı Nemlendirici ürününü 175 TL yerine 148 TL'ye kargo ücretsiz sipariş verebilirsiniz.


Narecza.com'dan alışveriş ve DDF ürünleriyle ilgili sorularınızı benimle paylaşabilirsiniz.

Sevgiler,
Burçin Ünüvar



Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa