8 Aralık 2015 Salı

REMINGTON PROTECT TONG SAÇ MAŞASI

Saçlarına hiç ütü yapmayan yoktur herhalde değil mi? :) Ya da saçı yıprattığını düşündüğü için saçlarına maşa yapmayanlar?

O zaman size Remington'un yeni ürünü Protect Tong'tan bahsedeceğim.




Remington Protect Tong, aslında bir saç maşası. Ama ütü gibi saça su buharı vererek, saçların yıpranmasını engelleyen bir saç maşası.



Açıkçası evdeki saç maşamın yerini bile unutmuştum. Çünkü maşa yaparken çıkan yanık kokusu ve çıtır çıtır sesler beni saçlarımdan olma korkusuyla karşı karşıya bırakıyordu.

Remington Protect Tong'tan bu açıdan çok memnun kaldım. Ürünün su buharı haznesine su koyuyorsunuz ve saçlarınıza maşa yaparken ısı ayarını da kendisi otomatik yapıyor, saçlarınızı da buhar gücüyle yanıklardan koruyor.




Ürünün üzerinde ısı ayarını gösteren göstergeler var. (+) işaretine basılı tutarsanız yapabileceği en yüksek sıcaklığı ayarlayarak sabitliyor. (-) işaretine basılı tutarsanız da ideal olan sıcaklık, yani 170° de sabitliyor. Sabitlemek istemezseniz tek tek gelmek istediğiniz sıcaklığa kadar tuşlara basabilirsiniz. 



Bir de su buharını çalıştıran tuş var. Buna da basılı tutmanız gerekiyor. Yani ışığı sürekli yanana kadar basılı tutacaksınız. 




Prize taktığınız anda 10 saniye içinde ayarladığınız sıcaklığa geliyor. Sakın benim gibi metalin sıcaklığını elinizle kontrol etmeyin :) Gerçekten hemen ısınıyor.






Kablosunun hareketli olması kablonun dolaşmasını engelliyor. Hareket özgürlüğü sağlıyor bu da.



Uygulamak çok kolay. Isındıktan sonra saçlarınızı tutamlara ayırarak, tutamları maşa kısmına dolayarak 10 saniye beklemeniz yeterli. Daha az bukleler istiyorsanız veya daha sık bukleler istiyorsanız, süreyi azaltıp uzatabilirsiniz. Buklelerinizi saçınız soğuduktan sonra ayırırsanız daha dalgalı ve yapılmış gibi durmayan bir görüntü elde edebilirsiniz.




Su haznesine içme suyu koymanız, ürünü daha uzun süre kullanabilmenizi sağlayacaktır. Malum sularımız kireçli :( Su buharı haznesini fotoğraflarda göreceğiniz şekilde çıkarıp, tıpasını önce yerine yerleştirip sonra kapatabilirsiniz.





Ben üründen çok memnun kaldım. Bu aralar beni kıvırcık göreceksiniz :)

Markanın bir de sürprizi var. #BaşrolSenin hashtagiyle bir davete veya bir toplantıya hazırlanma sürecinizin öncesi ve sonrasını sosyal medyada paylaşın. @Remington_TR'yi de takip etmeyi unutmayın. En çok beğeniyi toplayıp, haftanın birincisi olanlara Protect ya da Vacuum ürünlerinden biri hediye edilecek. Detaylar için Remington Facebook adresine bekleniyorsunuz.

Sevgiler,
Burçin
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa