27 Mart 2014 Perşembe

KEÇE UÇLU EYELİNER KARŞILAŞTIRMA - ARTİSTRY VE GOLDEN ROSE

Merhaba,

Eyeliner sürmek ve eyeliner seçimi konusu daha uzun zaman gündemi meşgul edecek kadar geniş bir konu aslında. Kalem eyeliner, dipliner, artliner, Gel Liner, keçe uçlu eyeliner derken, konu da oldukça karışık bir hal aldı aslında. Hangisinin uygulaması daha kolay, hangisi daha kalıcı, hangisi daha güzel duruyor...

Bu sorular hala dönüp dururken, ben de sizin için Golden Rose Precision Liner ve Artistry Signature Eyes ürünlerinin karşılaştırması yapmak istedim.


Golden Rose Precision Liner ve Artistry Signature Eyes ürünleri birbirinin görüntü olarak birbirinin ikizi kadar aynı. Ambalajları hatta yazı renkleri bile aynı :) Ancak bu ürünler, formül ve işlev konusunda birbirlerinden çok farklı.


Golden Rose Precision Liner... Sadece ilk zamanlarda, yani her gün kullanırsanız ilk 7 günde rengini tam anlamıyla veriyor. Ve yine ilk 7 gün içerisinde sürülüşü kolay, tek hamleyle gerçekleştirilebiliyor, renk yoğunluğu da gayet iyi. 7 günün sonunda ne mi oluyor? 


Boyası çabucak bitiyor. Dolayısıyla çizginin üstünden defalarca geçmek gerekiyor. Boyası azalınca çizgiyi 1 kerede çekemiyorsunuz ve ucu da bozulduğu için kesik kesik bir görüntü oluyor. Fotoğraflarda gördüğünüz uygulama, ürünün boyasının oldukça azalmış hali.


Fiyatı: 7.50 TL

Gelelim Artistry Signature Eyes’a... Siyah ve kahverengi olmak üzere 2 çeşidi olan bu ürün, son zamanlarda vazgeçemediğim makyaj malzemelerimden oldu. 


Rengini kömür karası siyahı olarak veren, yoğun kıvamlı, anında kuruyan, bulaşmayan Artistry Signature Eyes, korktuğum gibi kurumadı, hala tek hamlede istediğim görünümü yakalayabiliyorum. Fotoğrafta gördüğünüz görüntü 25 günlük kullanım sonrası uygulama.


Fiyatı: 56.08 TL

Bu iki markanın ürün karşılaştırmasında zayıf halka Golden Rose Precision Liner oldu. 

Genel olarak keçe uçlu eyeliner için şunu söyleyebilirim ki, klasik eyelinerlara oranla daha kolay sürülüyor. Kalem şeklinde olduğu için, elinizi yanağınızda sabitleyebiliyorsunuz ve titreme ihtimalini de en aza indirgemiş oluyorsunuz.

Ben keçe uçlu eyeliner mantığını seviyorum. İlk fırsatta başka markaların ürünlerini de deneyeceğim. Siz ne düşünüyorsunuz keçe uçlu eyelinerlar hakkında?

Sevgiler,

Burçin Ünüvar 
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

3 yorum

  1. Bende bugün aldım golden rose hemde 12 tl verdim kazık yemişim pişman oldum uzun ömürlü de değilmiş :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende memnun kalmamıştım :( Oriflame The One serisinin ürünü çok güzel tavsiye ederim

      Sil
    2. Evet bende memnun kalmamıştım :( Oriflame The One serisinin ürünü çok güzel tavsiye ederim

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa