10 Ekim 2014 Cuma

2014-2015 SONBAHAR-KIŞ OJE TRENDLERİ

"En güzel şeyler çabuk biter" sözüne istisnai durumlar dışında hep inanmışımdır. Ağustos doğumlu tam bir yaz kadını olarak, yaz ayları da benim için en güzel şeylerden biri. En enerjik, en verimli, en mutlu olduğum günler yaz aylarına aittir hep. Gel gelelim, nasıl gelip geçtiğini anlamadık, hatta artık yaz ayı sayılan Eylül bile bitti.


Güneş iyice kendini unutturmadan, bu güzel sonbahar günlerinde sonbahar-kış oje trendlerini paylaşarak, renklendirmek istedim gününüzü.


Doğallık sadece makyajda ve kıyafette değil, ojelerde de tahtını koruyor. Ten rengi, şeffaf, bej, pudra renkli doğal tonlardaki ojeler Sonbahar-Kış Trendleri arasında yerini alıyor.


90'larda çocuk olanlar 90'ların tadını bu sezon doyasıya çıkarabilir :) Ayakkabı, çanta ve takılarda da etkisini gösteren metalik akımını, Sonbahar-Kış aylarında oje olarak da bolca kullanacağız. Ben ojede metalik tonları özellikle mat formda çok seviyorum. 

,

Bir kesim var ki sadece bordo oje kullanıyor. İşte özellikle bordo oje hastalarına müjde! Bu sezon bordo ojeler de trendler arasında...



Gri rengin artık "yeni siyah" olduğunu düşünenlerdenim... Kıyafet alışverişinde de aksesuar alışverişinde de siyah renge bir türlü elim gitmez, sıradan olduğunu düşünürüm. Makyajda da aynı şekilde... İşte gri trendlerin arasında gelip baş köşeye oturarak, beni bir kez daha fethetti. Sonbahar-Kış oje trendleri arasında da yerini alan gri rengin her tonunu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.



Simli ojeler ve uzun zamandır trendler arasında yerini koruyan nail art desenler de Sonbahar-Kış sezonunda oje trendleri arasında... Nail artlar yaz aylarında olduğu gibi canlı renklerle değil de, çizgilerle yapılacak bu sezon.


Sanırım ben bu trendlerden en çok griyi sevdim. Sizin Sonbahar-Kış oje trendlerinden en sevdiğiniz hangisi?

Sevgiler,
Burçin Ünüvar

Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 yorum

  1. Bu aylarda benim favori rengim de metalik bakır tonları oldu canım,
    ellerine sağlık yazı için...
    lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve güzel sözlerin için teşekkür ederim canım.
      Sevgiler,

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa