6 Kasım 2014 Perşembe

GRATİS GOSH KOZMETİK LANSMANI

Geçtiğimiz günlerde, Gratis’in Türkiye’ye getirdiği Danimarkalı kozmetik markası Gosh markasını biz bloggerlara tanıtmak üzere gerçekleştirdiği lansmana katıldım.


Gosh, Almanya ve İtalya gibi Avrupa ülkelerinde üretilen bir marka. Şimdilik Türkiye’de renkli kozmetik ürünleri satılacak. Yakın zamanda cilt bakım ürünleri, fırçaları, ojelerini de getirerek bir sürpriz yapabilirlermiş :)

Nişantaşı’ndaki Hardal Kafe’de gerçekleştirilen lansmanda, yakından görüp denememiz için çok şık bir masada Gosh ürünleri bizi bekliyordu. Taşlarla ve vazolarla süslenen masadaki Gosh ürünlerini yakından inceleme fırsatım oldu. İlk izlenim olarak çok beğendim.


En çok dikkatimi çeken ürünleri oje şeklinde lip  lacquer ve keçe uçlu eyeliner oldu. Elimde denemek için bir çizik attığım eyeliner kalıcılığına inanamadım. Ellerimi defalarca yıkamama rağmen 18 saat geçmedi izi. Lip lacquerin de fuşya tonlarındaki rengini denedim. Sünger aplikatörüyle kolayca uygulanıyor. Yoğun pigmentli yapısı ve kalıcılığı da çok iyi. Canlı renklerinin yanı sıra, nude tonlarda da renk seçenekleri var.







Dikkatimi çeken bir başka ürün grubu da farlar oldu. Dumanlı göz makyajı için ihtiyaç duyulabilecek renk tonlarından oluşan Smokey Eyes far paletleri, çok kullanışlı. Siyah tonlarında, kahverengi tonlarında ve mor tonlarında olan 3 çeşidi var. Renk pigmentasyonu konusunda ilk izlenimim olumlu. Yakında kahve tonlarında olan Smokey Eyes ürününün yazısını paylaşacağım.





Bahsettiğim bu ürünlerin dışında makyaj bazları, CC kremler, BB kremler, kaş maskaraları, kapatıcılar, mineral pudralar da yer alıyor Gosh’un ürün skalasında.





Tabii bir de ürünleri uzman makyözler eşliğinde denememiz için bir makyaj masası ve makyaj aynasıyla çok keyifli bir köşe hazırlanmıştı bizim için. Fırsatı kaçırmadım ve kendimi sevgili makyöz Nurgül Kolukırık’ın ellerine bıraktım. Çok keyifli bir deneyimdi. Gözlerimi daha büyük göstermek için gözlerimin içine beyaz kalem, göz kapağıma ise mavi eyeliner uyguladı.





Davetle ilgili paylaşılan bütün fotoğrafları görebilmek için #goshgratiste hashtagini inceleyebilirsiniz.

Gratis’e bu güzel daveti ve Gosh markasının ürünlerini bizimle buluşturduğu için, sevgili Anlam’cığıma ve blogger arkadaşlarıma güzel sohbetleri için teşekkür ederim. 


Gratis bizi bu lansmandan güzel bir paketle uğurladı. Yakında ürünlerle ilgili detaylı yorumlarım ve swatchlar blogda olacak.


Sevgilerimle,
Burçin Ünüvar



Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa