3 Kasım 2014 Pazartesi

CELLUBLUE II Selülitlere savaş açıyoruz!

Bildiğiniz üzere sağlıklı ve güzel bir vücut için ihtiyacımız olan en önemli şeyler spor ve yeterli su tüketimi. Ben bu aralar evde pilates çalışıyorum. Bir de yaklaşık 50 gün önce Fransa'dan gelen Cellublue isimli bir ürünü kullanıyorum. Cellublue, selülit ve portakal görünümünü azaltan küçük ve mucizevi bir ürün.



Size tam olarak sonuçlarını yazabilmek için, 3 hafta boyunca her gün kullandım. 

Önce nasıl bir ürün olduğundan, sonra da kullanımından bahsedeceğim. 



Eskiden anneanne babaannelerimizin tedavi amaçlı kullandığı bardak çekme yöntemini bilirsiniz. Ağrıyan bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak ağrıyı en aza indirmeye çalışılırdı. Cellublue da bir vakum sistemiyle çalışıyor. Cildi vakumlayarak, dairesel masaj hareketleri yardımıyla selülitleri en aza indiriyor. Yağ hücrelerinin yakılması, lenf ve damar yolu ile kan dolaşımının hızlandırılmasına da katkı sağlıyor. Tabii ki en etkili sonuç için sağlıklı beslenme, bol su tüketimi ve spor gerekiyor.



Ürünü kullanmak için günde sadece 5 dakika ayırmanız yeterli. Kullanmadan önce cildinize biraz masaj yağı sürerek ciildinizi Cellublue mucizesine hazırlamanız gerekiyor. 



Masaj yağı hem cildinizin tahriş olmasını önlüyor, hem Cellublue'nun cilt üzerinde kayabilmesini sağlıyor hem de cildinizden kolayca ayrılmıyor. Masaj yağı sürmezseniz vakumladığı bölge üründen çabuk ayrılıyor.



Masaj yağını sürdükten sonra işiniz kolay. Cellublue'yu sıkarak uygulama yapacağınız kalça, basen ve diğer selülitli bölgenize tutup bırakın. Cellublue bölgeyi vakumluyor ve işleme başlıyor :) Aşağıdan yukarı 3 dakika, soldan sağa da 1 dakika hareket ettirin. Masaj bittikten sonra 1 saat içerisinde 2 bardak su içmeyi unutmayın! Su içmek toksinlerin atılmasına ve yağların erimesine yardımcı oluyor.

Benim çok fazla selülitim olmadığı için herkesin fark edebileceği, gözle görülür bir etkisi olmadı. Ama ben cildimdeki gerilmeyii ve yenilenmeyi hissediyorum. Önümüzdeki günlerde sıkı bir diyete başlayarak, bu etkiyii daha da artıracağım.

Eğer morluk ve kızarıklık oluşursa vakum oranını düşürmeniz yeterli olacaktır. No panic :)

Cellublue pilli, şarjlı ya da akülü değil. Silikondan oluşuyor ve bu yüzden de çok ekonomik.

Akıllı telefonunuza Cellublue uygulamasını indirerek, "selülit koçunuz" olarak destek alabilirsiniz. 

Umarım faydasını görürsünüz. Deneyimlerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim.

Sevgilerimle,
Burçin Ünüvar

Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa