5 Aralık 2015 Cumartesi

BRAUN SILK-EPIL 9 DENEYİMİM

Bugün sizlerle Yeni Braun Silk-Epil 9 ürünüyle ilgili deneyimlerimi ve ağda vb uygulamalardan kurtuluşumun sevincini paylaşacağım.



Braun'la beni yıllar önce annem tanıştırdı aslında :) Tabii ki gelişen teknolojiyle markaların ürünleri de gelişiyor, kendisini yeniliyor. 

Nostalji olması için 3 yıl önce evlenirken aldığım Braun Eversoft ürününü sizlerle paylaşmak istedim :)



Gelelim Braun Silk-Epil 9 deneyimime.


Ağdaya vakit harcamaktan, kuaförün müsait zamanını yakalamaya çalışmaktan da kurtulduğum için ayrıca çok mutluyum :)

Ağdaya göre 4 kat daha kısa tüyleri bile alması, hatta 0.5 mm kadar kısa tüyleri bile alması, pürüzsüz bir cilt elde etmemi sağladı. 0.5 mm markanın verdiği ölçü. Ama şunu söyleyeyim, gözle görülmeyen tüyleri bile alıyor.



Ağda yaptırdığım zaman bazı tüyler 1 hafta kadar kısa bir sürede tekrar çıkıyordu. Ve hatta uçları kırık kırık çıkıyordu. Bu da tüylerin kökünden alınmadığını gösteren bir işaret. Braun Silk-Epil 9'da böyle bir olay yaşamadım.



Ürünü ilk kez 18 Kasım Çarşamba günü denedim ve 17 gün olmasına rağmen en ufak bir uzama dahi olmadı. Bu yazıyı yazmak için de özellikle bekledim. Çünkü kısa sürede tüylerin çıkmaması, tüyleri kökünden aldığına işaret. Bu konuda da sınıfı geçtin Braun :)

Marka müdürü Seden Hanım şu cümleyi kullandı ürünü anlatırken. 200 tane cımbızın aynı anda hareket ettiğini düşünün..." Bu harekete Micro Grip Cımbız Hareketi deniyormuş. Kaç cımbız hareket etti bilemem ama gerçekten sonuç beni çok memnun etti. 

Braun Silk Epil 9, eti sıkıştırmıyor, takılmıyor ve ileri geri hareketlerle uygulanabiliyor.

Şarjlı olması da ayrı bir avantaj. Böylece priz yanında yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Bu arada şarjdayken çalışmadığını da belirteyim.

Tek bir harekette neredeyse bütün tüyleri aldığı için de, işlem kısa sürede bitiyor. Defalarca aynı yerlere dönüp uğraşmıyorsunuz.

Bu arada üründeki led ışık da, gün ışığı veya ampul ışığının gösteremediği tüyleri de gösteriyor. Bu da sonucun mükemmel olmasını kolaylaştırıyor. 



Islak ve kuru uygulama yapılabilmesi de çok büyük rahatlık. Duşta epilasyon yapabilmek süper fikir :) Islak uygulamada daha nazik ve daha az acılı oluyor :)

Masaj başlığına aşık oldum diyebilirim. Tüylerin alındığı bölümün verdiği acıyı dağıttığı için, acı en aza iniyor. Masaj başlığı fotoğrafta da göreceğiniz gibi, minik minik tekerleklerin hareket etmesiyle çalışıyor.



Cildiniz kuruysa ve benim gibi suyla aranız yoksa, masaj başlığı ciltte biraz çizikler oluşturuyor. Ama hemen geçiyor. 

Eski Braun ürünümün fotoğrafında da göreceğiniz gibi Braun Silk Epil 9'un başlığı daha geniş. Bu da uygulama süresini kısaltıyor. İsterseniz daha dar farklı bir başlığı da var. Bu da koltuk altı gibi bölgelerde kullanılabilir.



Ben korkudan dövme yaptıramayan biri olarak Braun Sil Epil 9 ile epilasyonun acımadığını rahatlıkla söyleyebilirim :) Sadece bikini bölgesinde birazcık acı oluyor. Ama bu sonuca değer.

Paketteki minik fırçası ile temizliği çok kolay. Hatta ürün bin parçaya ayrılabildiği için her köşesini temizleyebiliyorsunuz :)





Yine paketindeki çanta da, her parçasını aynı yerde temiz bir şekilde saklamanıza imkan sağlıyor.




Biraz uzun bir yazı oldu ama beni ağda çilesindem kurtaran bu ürünle ilgili söyleyeceklerim çok fazlaydı :) İdare edin :)

Deneme fırsatınız olursa görüşlerinizi benimle paylaşabilirseniz sevinirim.

2 yıl garantili Braun Silk- épil 9’un  fiyatı: 464 TL

Sevgiler,
Burçin
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

4 yorum

  1. Merhaba ,
    İlk kullandığınız ürün veya bu ürün kırıyormuydu acaba kıl veya tüyleri ?Kırarak aldığını söyleyenler var ilk ürünleri için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bu yorumu ben doğum yaptıktan tam 16 dk sonra yazmışsınız :) o sebeple görmedim kusura bakmayın. Kullandığım ilk ürün daha eski teknoloji olduğu için daha fazla acıtıyordu. Bahsettiğim yukarıdaki ürünün tarağı var. Uygulama sırasında kılları kaldırıyor ve tek seferde alıyor. Şarjlı olduğu için kabloya bağlı kalmıyorsunuz. Ayrıca suda da kullanılıyor bu ürün. Tavsiye ederim. Sevgiler.

      Sil
  2. Merhaba,
    İlk kullandoğınız Eversoft veya son kullandığınız Silk epil 9'da kıl veya tüyleri kırma durumu ile karşılaştınız mı acaba ? Bir de Silk epil 9'un etinizi kapmadığına değinmişsiniz ilk Eversoft'ta böyle bir problem var mıydı ?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bu yorumu ben doğum yaptıktan tam 22 dk sonra yazmışsınız :) o sebeple görmedim kusura bakmayın. Kullandığım ilk ürün daha eski teknoloji olduğu için daha fazla acıtıyordu. Bahsettiğim yukarıdaki ürünün tarağı var. Uygulama sırasında kılları kaldırıyor ve tek seferde alıyor. Şarjlı olduğu için kabloya bağlı kalmıyorsunuz. Ayrıca suda da kullanılıyor bu ürün. Tavsiye ederim. Sevgiler.

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa