18 Haziran 2014 Çarşamba

MAKYAJAYENİBASLAYANKİZ #MYBKEVENT VOL.1

Merhaba,
Enerjimin tükendiği, tatil ihtiyacımın tavan yaptığı günlerdeyim... Bu yüzden dünya güzeli Ezgi'ciğimin enerjimizi yükselttiği #makyajaybk etkinliğini anlatacağım bugün.

Ezgi o kadar çok uğraştı, o kadar çok stres oldu ki, kusursuz bir etkinlik olmaması mümkün değildi zaten. Nitekim yanılmadım... 7 Haziran Cumartesi günü Göztepe Land Ho Cafe'de gerçekleştirilen etkinliğe, evden çıkmama bir türlü müsaade etmeyen aksilikler yüzünden geç kaldım. Neyse ki, büyük bir kısmına yetiştim.

Ben yoldayken Farmasi markasından Pınar Hanım ürünlerini anlatmış ve paylaşmış. Geldiğimde güzel bir Farmasi paketi beni bekliyordu. Çok teşekkür ederim Farmasi'ye ve Pınar Hanım'a :) Umarım en kısa zamanda yüzyüze de tanışabiliriz. 


Daha sonra lezzetli kurabiyelerini bizzat getiren Cookie Point ekibiyle tanıştık. Herkesin kurabiyesine tek tek blog isimlerini yazarak kişiye özel hale getirmişler. Mis gibi olmuş. Ellerine sağlık tekrar Cookie Point ekibinin.



Parmağımın numarasını bildiğim için parmağıma tam olan ve benim "Hayat Ağacı" ismini taktığım bu muhteşem yüzük Luviyan'dan. Ezgi'ciğim öyle bir organize etti ki, herkes istediğini seçti. O kadar güzel ürünler var ki. Siteye bakmanızı öneririm. 


Ve işte anlatmak için sabırsızlandığım konu :) Daha önce tanışmadığım, katalog satışı yapan Faberlic ve Türkiye'ye ilk kez gelecek, yakın zamanda Migros gibi büyük marketlerde satışa sunulacak Splat ile tanıştık. Faberlic Rus kökenli, çok özel ürünleri olan bir kozmetik markası. Rus kökenli ama mesela Çin'e ürettikleri ürünler Çinlilerin sevdikleri çiçekler ve meyve özleri içeriyor. Bana denk gelen seri Japonya'ya özel üretilmiş mesela. Faberlic yetkilisi Melisa Hanım bu serinin "Sevgi Çiçekleri" olduğunu söyleyince daha da sevdim :) Ürünlerle ilgili deneyimlerimi ayrıca yazacağım.


Melisa Hanım, Faberlic markasından hediyelerimizi dağıtırken çok organizeydik. Herkes hediyelerine çok hızlı kavuştu :)




Faberlic yetkilisi Melisa Hanım'la birlikte gelen Splat markasının yetkilisi Boris Bey de çok tatlıydı :) Kendisi sadece temel birkaç kelime Türkçe bildiği için Melisa Hanım tercümanlık yaptı. Boris Bey Türkçe öğrenmeye çok istekli olduğunu da "Yavaş Yavaş" diyerek anlattı :) Splat markası da Rusya'da üretilen diş macunu markası. Ama diş macunu diyip geçmemek lazım. Love çeşidi sevgilisi olanlar için özel aromalıyken, çocuklara özel diş macunları da vardı. Benim içlerinden en çok istediğim acı biberli olandı. Deniyorum ve bayıldım. Bir de yeşil çaylı olan var tabii :) Yakında ikisinin de yazısını yazacağım. Melisa Hanım'a ve Boris Bey'e nezaketleri, güzel hediyeleri için çok teşekkür ederim.


Bu etkinlik sayesinde Keçici peynirlerinin de tadına bakma fırsatımız oldu. Daha önce denemediğim, %100 keçi sütünden yapılan kaşar peyniri, köy tulum peyniri ve beyaz peyniri çok beğendim. Teşekkürler!
İrem'ciğim ne güzel poz vermiş :) 


Şu an bu etkinliğin 1 yazıya sığmayacağını fark ettim :) Diğer sponsorları ve bol bol çekildiğimiz fotoğrafları vol.2 yazımda paylaşacağım.

Etkinliğin en lezzetli anlarından biri de Nazz Cake'in özenle hazırladığı pastayı kestiğimiz andı :) #mybkevent' e özel hazırladığı pasta çok lezzetli ve çok güzeldi. 




Tabii ki hep birlikte fotoğraf çekilmeden olmazdı :)


Ve işte bu etkinliğin hiç unutamayacağım ve hala aklıma geldikçe güldüğüm anı :) Sevgili Gamze 'ciğimle kamera arkasında bol bol güldüğümüz bir kare :)


Ayrıca etkinlikte çekiliş yapılmasına fırsat tanıyan KozmospotPremium OrganicsLimonianElite World HotelsDermorenda'ya teşekkür ediyorum. Dermorenda'nın talihlisi ben oldum :)


Daha önce tanımadığım blogger arkadaşlarla tanıştığım için çok memnun oldum. Daha önce tanıştıklarımla da tekrar karşılaştığım için ayrıca memnun oldum :)

Katılan bloggerlar;

makyajayenibaslayankiz.blogspot.com.tr
beautybysyln.blogspot.com.tr
ecegucel.blogspot.com.tr
buneguzellik.blogspot.com.tr
www.gozdeninmasaladasi.com
beyazmadam.blogspot.com.tr
www.gontheblog.com
kardelenkardelen2220.blogspot.com.tr
ozlemlekelebeketkisi.blogspot.com.tr
audreyinsekerleri.blogspot.com.tr

Ezgi'ciğime emekleri için tekrar çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık :)
Bir sonraki sponsorları ve hediyeleri detaylı anlatacağım yazımda görüşmek üzere...

Sevgiler,
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 yorum

  1. Geldiğin için çok teşekkür ederim bebeğim, çok güzel bir gündü gerçekten. Günümü güzelleştirdin (k)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim davetin icin ben tesekkur ederim. Nice guzel gunler gecirelim hep birlikte ;) Opuyorum cok.

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa