30 Haziran 2015 Salı

CYRÈNE %2 AHA GÜNLÜK CİLT AYDINLATICI TONİK

Blogumun bugünkü konuğu, CYRÈNE %2 AHA Günlük Cilt Aydınlatıcı Tonik.

Makyaj temizleme rutinimde mutlaka tonik kullanıyorum. Tonik öncesi de makyaj temizleme suyu veya jel kullanıyorum. Tonik sonrası cildimi desteklemesi için, haftada bir kaç kere de tonik sonrası CYRÈNE %2 AHA Günlük Cilt Aydınlatıcıyı kullanıyorum. 

Eksfolyan (soyucu) etkisi sayesinde, cildi ölü hücrelerden arındırıyor. Yani peeling etkisi yaratıyor ciltte. Glikolik Asit + Laktik Asit içeren bir ürün. 

Etil alkol, parfüm ve paraben içermiyor. 


Tüm cilt tipleri için uygun bir ürün.

Bir konuyu da özellikle belirtmem gerekiyor ki, Cyrene yerli bir marka ve ürünleri için hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.  

Yanlış anlaşılmasın, bu ürün leke açıcı değil, cilt bakım rutininize dahil ettiğinizde glikolik asit sayesinde cildi ölü hücrelerden arındıran ve cilde aydınlık bir görünüm kazandıran bir ürün.

Cildimde kaşıntı yapmadı, sivilce ve kızarıklık olmadı. 

Kullanımı da çok basit. Durulanmıyor. Tonikten sonra, pamuğa biraz damlatıp tüm cildinizi silerek uygulama yapabilirsiniz. Hemen sonrasında da nemlendirici kullanmayı unutmayın. Ambalajı da çok kullanışlı. Kapağı yarım açılıyor, böylece ürünün ziyan olması da engelleniyor.


Kullandığımda cildimde anında etkisini gösteren bir gerilme ve sıkılaşma hissediyorum.

Markanın www.cyrene.com.tr internet sitesinden 45 TL'ye satın alabilirsiniz.

Sevgiler, 
Burçin Ünüvar

Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

10 yorum

  1. Cyrene markasının ürünleri hakkında hiç kötü bişey duymadım. Elimdekiler bitsin ben de deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben diger urunlerinden de cok memnun kalmistim. Tavsiye ederim canim :))

      Sil
    2. Ben diger urunlerinden de cok memnun kalmistim. Tavsiye ederim canim :))

      Sil
  2. Bu ürünü kullanmak istiyorum ama asit içerdiği için 20li yaşlarda kullanmak doğru olur mu sizce ben çok kararsız kaldım da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşınız bu tarz bir ürün kullanmak için çok genç.. Cildiniz de aynı şekilde çok genç. Cilt temizleme jeli veya misel su ile su bazlı bir nemlendirici kullanmanız yeterli. Toniğe bu yaşlarda ihtiyacınız yok. Sevgiler.

      Sil
    2. Yaşınız bu tarz bir ürün kullanmak için çok genç.. Cildiniz de aynı şekilde çok genç. Cilt temizleme jeli veya misel su ile su bazlı bir nemlendirici kullanmanız yeterli. Toniğe bu yaşlarda ihtiyacınız yok. Sevgiler.

      Sil
  3. Öncelikle merhaba benim cildim karma ve akneye meyilli özellikle sivilce izleri problemim var. Şuan temizleme jeli arayısındayim bana önerebilceginiz temizleme jeli var mı acaba birde bu urunu kullanmak istiyorum sivilce izlerime etkisi olur mu yardimlarinizi bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bu ürünü sivilce izleriniz için önermem. Bu ürün cildinizin genel bakım rutini için kullanılabilir. Sivilceleriniz için büyük sırrım gül suyu! Ama saf gülsuyu. Muhteşem oluyor. Hem sivilce oluşumunu önlüyor hem de olanları iyileştiriyor. Sabah akşam düzenli kullanın. Temizleme jeli olarak da bioderma foaming gel kullanın. Makyaj temizliğinden sonra mutlaka gül suyuyla silin cildinizi. Hiç kalıntı kalmaması gerekiyor. Bir süre kullanın. Sonra konuşalım yine :) Mutlu yıllar.

      Sil
  4. Merhaba onerileriniz için çok tesekkür ediyorum mutlaka dediklerinizi uygulıycam peki saf gül suyunu nasıl nerden temin edebilirim. Bu arada mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) ben Gulsha markasının gül suyunu alıyorum. Orjinal olduğuna eminim. Teşekkür ederim size de mutlu yıllar 😊

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa