9 Ocak 2015 Cuma

FLORMAR SILK SATIN OJE II BEDDING

Herkese harika bir yıl diliyorum. Yılın ilk yazısında sizi hayatımın ojesiyle tanıştırmak istiyorum: Flormar Silk Satin SS02 numaralı Bedding isimli oje. Bedding, Flormar’ın satışa sunduğu son oje koleksiyonlarından Silk Satin Serisi’nden bir oje.


Buzlu cam görünümünde ve kırık beyaz renkte olan bu ojenin tırnaklarıma çok yakıştığını düşünüyorum. Tam “madam” rengi :) Tırnaklarım bu renkle daha da bakımlı, tertemiz görünüyor. Koleksiyonun ismi gibi saten etkisi yaratıyor tırnaklarımda. Sedefli mat gibi de tarif edebiliriz Silk Satin Serisi’ndeki ojeleri.

Yapısı normal kıvamda. En sevdiğim özelliklerinden biri de, tırnaklarıma sürdüğümde parlak görünen oje, birkaç saniye sonra buzlu haline geçerek hemen kuruyor.


Tek katta kapatıcılık sağlıyor, ben 2 kat uyguladım. 3. katta rengini daha da yoğun görebiliyorsunuz. Fotoğraflarda güneş ışığında ve gün ışığındaki versiyonlarını görebilirsiniz. Sedefleri güneş ışığında daha da belli oluyor.


Flormar birkaç seri önce ojelerine isim vermeye başladı. Bence çok keyifli oldu böyle. Silk Satin Serisi’nde de her ojenin rengine özel ismi var. Bendeki bu oje Bedding isminde. İsmi gibi en sevdiğim “yatak takımı” rengini yansıtıyor. 


Mavi olan renginin ismi Panties (külot), pembe olan rengin ismi ise Baby Doll... Gerçekten de baby doll dendiğinde pembe gelir değil mi aklımıza... Seride pastel tonlarda toplam 12 renk bulunuyor.

Bu ojenin 2015 yılı boyunca elimden düşmeyeceği kesin. Diğer renklerini de, özellikle Mini Dress isimli bej rengini mutlaka deneyeceğim.

Not: Bir süredir blog yazılarımı aksattığımın farkındayım. Bir takım aksiliklerden dolayı, yazılarımdaki aksaklıktan dolayı özür dilerim.


Sevgiler,  
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

5 yorum

  1. of çok guzel bayıldım benimde bu ara favorim siyah mat..bunu en kısa zamanda almalıyım..
    tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne tatlısın :))
      Gerçekten ben de bayılıyorum bu renge.
      Siyah mat ojenin duruşunu da seviyorum ama şimdiye kadar denediklerimin hepsi sildiğimde tırnaklarımda leke bıraktı :(

      Sil
  2. Dün inceledim,almadım ;( pişman oldum
    (k)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pişman olma, ilk gördüğün yerde al :)) Sevgiler.

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa