25 Nisan 2014 Cuma

ELITE WORLD'DEN ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ


Kalite ve konforun adresi Elite World Hotels’in, 11 Mayıs Anneler Günü’ne özel mönüsü ve pakette yer alan annelere özel Fit Life Spa & Health Center hediyesi, annelere kendilerini özel hissettiriyor.

Annesine sürpriz yapmak isteyenler için, güzel bir hediye alternatifi olabilecek Elite World Hotels’in Anneler Günü kutlama paketi, Taksim’deki Elite World İstanbul Hotel’deki The Brassarie Restoran’da, Florya’daki Elite World Business Hotel’deki L’oliva Restoran’da, Van’daki Elite World Van Hotel’deki Tepe Ocakbaşı Restoran’da değerlendirilebilir.




HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDEN ANNENİZE...

Özel sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çeken Elite World Hotels zinciri, anneleri Anneler Günü’nde mutlu ederken, bir yandan da paket fiyatından elde edilen gelirin bir kısmını UNICEF’e bağışlıyor.

UNICEF’in “Okul Öncesi Eğitiminin Güçlendirilmesi” projesine destek olan Elite World Hotels’de annenizi mutlu ederken, binlerce çocuğun yaşıtlarıyla hayata eşit şartlarda başlamasına katkı sağlayabilirsiniz.

Havuç Pres, Karamelize Endivyen Yaprakları Çilekli Fava Triosu ile Nar Taneli  Mini Taze Enginar, İncir Püresi ve Patates Keki ile Kekik Yağı ve Taze Otlarla Marine Edilmiş Dana Antrekot, Karadut Taneleri ve Mandalina Sos ile hazırlanan Çilekli Panna Cotta’nın yer aldığı özel Anneler Günü mönüsünde, şampanya ve portakal suyu da yer alıyor.

Şıklığı ve teknolojiyi ayrıcalıklı bir dünyada sunan Elite World Hotels’de, Anneler Günü mönüsünü 65 TL’ye alabilirsiniz.



Ayrıntılı bilgi için www.eliteworldhotels.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

*Basın bültenidir, kişisel görüşlerimi içermez.

Sevgiler,
Burçin Ünüvar


Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa