21 Nisan 2014 Pazartesi

MAMA MIO BOOB TUBE

Merhaba,

Güzellik sektörünün kadınların sihirli dokunuşlarıyla büyüdüğünü ve güzelleştiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Güzellik sektörünün en önemli hedef kitlesi olan kadınları, yine empati gücü çok fazla olan kadınların anladığını düşünüyorum. İşte bu markalardan biri de Mama Mio...


Kısaca markadan bahsetmek istiyorum. Londra’da 4 güzellik uzmanı tarafından kurulan Mama Mio, bu dört kadının kendilerini daha iyi hissetmek ve daha iyi görünmek için bu işe girişmiş olmalarıyla değer kazanmış bence. Her ürünü bizzat kendi cilt problemlerinden yola çıkarak geliştirmişler. Amaçları kadınların ciltlerine güvenmelerini sağlamaktı. Çünkü gerçek güzelliğin özgüvenden geldiğine inanıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum!

Mama Mio markasının ürünlerinden biri de Boob Tube... Malum güzelliğimiz sadece yüzümüz, ellerimiz ve boynumuzdan ibaret değil. Göğüslerimiz ve dekolte bölgemiz de korunmaya ve bakıma ihtiyaç duyuyor.


Adı da markanın adı gibi güzel olan Boob Tube, yerçekimine karşı koyan, aynı zamanda dekolte ve göğüs sıkılaştırıcısı. Üstelik küçük altın pırıltıları da, bu ürünü neden kullandığınızı gizlemeyi sağlıyor bence :) İçeriğindeki ışık yansıtıcılı parlatıcı tozu sayesinde, göğüs ve dekoltenize bakım yaparken güzel görünmesini de sağlıyor. Fotoğrafta elime uyguladığım halinde bu ışıltıyı görebilirsiniz.


Kullanımı gayet basit. Günde 1 kez, boyundan göğüs altına kadar sürülüyor. 18 yaşından itibaren 80 yaşına kadar kullanılabiliyor :) Kokusu mis gibi, avokado özü dinlendiriyor. Yapısı yoğun olduğu için az miktarda kullanmak yeterli olacaktır.


İçeriğini ben inceledim. Paraben ve diğer zararlı maddeleri içermiyor.


Yaz yaklaşırken, benim gibi diyete ve spora başladıysanız, kilo kaybıyla hacim kaybedecek göğüslerinize ve dekolte bölgenize bu ürünle özel bakım yapabilirsiniz.

Lila Kutu'dan Mama Mio Boob Tube ürününü 189 TL'ye satın alabilirsiniz.

Sevgilerimle,
Burçin Ünüvar


Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

1 yorum

  1. Çok güzel bir ürün ,ne kadar ihmal etsekte aslında çok dikkat etmemiz gereken bölgelerimizden biri boyun ve dekolte bölgesi , yüzünü genç tutayım derken boynun herşeyi ele verebilir :)

    YanıtlaSil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa