25 Temmuz 2014 Cuma

DUDAK BAKIMI VE BURT'S BEES LİP SHIMMER-CHERRY

Merhaba,

Bugün dudak bakımı hakkında birkaç küçük öneri ve Burt's Bees Renkli Dudak Parlatıcısı hakkındaki detayları paylaşacağım.



Malum yaz aylarında hem vücudun su ihtiyacının artması hem de sıcak havalar sebebiyle, dudakların daha fazla bakıma ihtiyacı oluyor. Günde en az 2 litre olmak üzere yeterli su içmeniz, dudaklarınızın da daha sağlıklı görünmesini sağlayacaktır. Dudaklarınızın daha düzgün görünmesi için, dudaklarınızı ölü deriden arındırmalısınız. Bunu da ister yumuşak bir diş fırçasıyla, ister peelingle, isterseniz de Türk Kahvesi peelingi ile yapabilirsiniz. 


Türk Kahvesi peelingini yapmak da çok basit! Günde 1 fincan Türk Kahvesi sağlığımız açısından çok faydalı. İçtiğiniz Türk Kahvesi'nin telvesini dökmeyip, ellerinize, yüzünüze, dudaklarınıza sürerek, doğal ve çok etkili peeling yapabilirsiniz. Ben özellikle ellerime ve dudaklarıma yapıyorum bunu. Ellerim ve dudaklarım, nemlendirici sürmüşüm gibi nemli kalıyor. Tavsiye ederim ;)


Yeterli su tüketimi ve dudaklarınızı ölü derilerden arındırdıktan sonra, yapmanız gereken tek şey, dudak nemlendiricisi kullanmak. Piyasada neredeyse bütün markaların çeşit çeşit lip balm ürünleri var.

Son birkaç gündür Burt's Bees markasının renkli dudak parlatıcısını kullanıyorum. Bendeki rengi Cherry; hem gerçek vişne kokulu, hem de vişne renginde. Bordoya yakın görünen rengi, dudaklarıma uyguladığımda hafif pembe bir hal alıyor. 


Yapısı çok yumuşak. Uygulamak da çok kolay. Dudaklarımda hafif karıncalanma yapıyor, bu da dolgunluk hissi veriyor. Su gibi değil, dudak parlatıcısı kıvamında. Ambalajı ince, küçük. 

Bu arada Burt's Bees ürünleri hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Satın almak isterseniz TIK TIK

Sizin de son zamanlarda kullanıp sevdiğiniz lip balm/lip shimmer ürünleri varsa, paylaşırsanız sevinirim.

Sevgiler,
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

0 yorum

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa