14 Ocak 2014 Salı

KIŞIN CİLDİMİZİ NASIL NEMLENDİRELİM

“ISLAN-YAĞLAN-KURULAN”

Kış döneminde cilt bakım rutininizi yeniden düzenleyin

Cilt kışın maruz kaldığı soğuk hava nedeni ile nemini kaybeder,  hava kirliliği ve az su tüketimi gibi dış etkenler sebebiyle ışıltısını kaybederek kurur, donuk ve mat bir renk alır. Yetişkinlerin de tercihi Johnsons Baby Yağ, kuru cilde uygulanan pek çok krem ve losyona göre 10 kata kadar daha fazla nemi hapseder, cildin nem tutma kapasitesini artırarak yumuşak ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar.




Johnsons Baby Yağ ile 3 kolay adımda derinlemesine ve 10 kat daha fazla nem kazanmanın püf noktası; ıslan, yağlan, kurulan.

Islak cilde uygulandığında 10 kata kadar daha fazla nemi hapseden Johnson’s Baby Yağ ile bebeksi yumuşaklıkta bir cilde sahip olmak mümkün. Ilık bir duş sonrası, ıslakken cildinize bebek yağını uygulayın. Bakım uyguladıktan sonra cildi durulamayın ve cildinizin ıslaklığını bir havlu ile nazikçe alın. Diz, dirsek, topuk gibi daha çok kuruyan bölgelere ise ıslakken masaj yaparak uygulama ile ekstra pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz.

Islak cilde uygulanan bebek yağı kuru cilde uygulanan pek çok krem ve losyona göre cilde daha fazla nem hapseder. Özellikle sıcak su ile durulanmak cildi kurutarak sahip olduğu nemi kaybetmesine neden olur. Yumuşak bir kurulama ile cilde hapsedilen Johnson’s Baby Yağ gün boyu etkinliğini devam ettirir, ipeksi bir dokunuş ve parlak bir görünüm sağlar.


*Basın bültenidir, kişisel görüşlerimi içermez.

Sevgiler,
Burçin Ünüvar
Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 yorum

  1. pek severim bebek yağını,cidden çok faydasını gördüm,ah bir de içerikleri temiz olsa :( en son o yüzden almayı bıraktım,bebelere bile parabenli ürünler yapıyorlar :(
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçeriğinde paraben var mı bilmiyorum ama benim favorim Neutrogena Vücut Yağı. Susam Yağı içeriyor ve muazzam rahatlatıyor. Tavsiye olunur :)

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa