28 Ocak 2014 Salı

NEVA'NIN YENİLİKLERİ VE ONLINE SHOP

Merhaba,
Duydum ki Neva hayranıymışsın, hayatının bir bölümünde Nevacolor saç boyası, saç şekillendirme ürünleri ya da Nevacare saç bakım ürünleriyle tanışmışsın. Ama ürünlerini bir türlü bulamıyormuşsun. Bu yazı senin için...



Öncelikle Neva Kozmetik'ten kısaca bahsedeyim. Neva Kozmetik 1991 yılında kurulan, yüzde 100 Türk markası ve bütün ürünleri yerli üretim. 2012 yılı itibariyle Çerkezköy'de 10 bin metrekare alana kurduğu, Avrupa'nın en büyük saç boyası üretim tesisiyle hizmet vermeye devam ediyor. 

Son dönemlerdeki yeniliklerinden bahsedeyim. Marka, son 2 sezondur yeni yüzleriyle dikkat çekiyor. En beğendiğim yüzü sizinle paylaşayım. 


Nevacolor Premium Krem Set Saç Boyası, yenilenen ambalajları ve marka yüzlerinin yanı sıra, 23 yeni renk tonu ve özel formülüyle de yenilendi. Formülüne Hint yağı ve pirinç proteini eklendi. Böylece saçları daha yumuşak ve ışıltılı yapıyor.

Nevacolor Natural Krem Boya Seti de yepyeni ambalajları, yeni marka yüzleriyle ve Bambu içeren güçlendirilmiş yeni formülüyle yenilendi. 

Neva Kozmetik bir de Türkiye’de ilk kez amonyaksız saç boyası üretti. Markası BOTANIC Saç Boyası. Bu saç boyası, özel olarak geliştirilen CRT Teknolojisi’nin renk tutma özelliği sayesinde, saçlarda yüzde 100 beyaz kapatma ve kalıcılık sağlıyor. Ayrıca bu teknoloji sayesinde, saçlarda renklerin etkisi koruyucu su geçirmez silikon polimerlerin tedavisi ile artıyor. Amonyaksız olması sebebiyle hem kokusuz hem de saç derinizi yakmıyor. Bu saç boyası paraben de içermiyor.



Nevaflex olarak bildiğiniz saç şekillendirme serisinin de ambalajları yenilendi, daha feminen bir görünüm aldı. 



Son olarak Nevacare saç bakım ürünleri, Glossing Serum, 2 fazlı Acil Sıvı Saç Kremi ve Nutritive Saç Bakım Kremi de yenilenen formülleri ve yenilenen ambalajları ile her zaman yanınızda :)





Gelelim bu güzel ürünleri nereden bulabileceğinize. Kozmetik marketlerden, bazı parfümerilerden bulabileceğiniz gibi, Neva Kozmetik'in online satış sitesi de var :) İnternet sitesinin içerisinde yer alan online shoptan istediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz. (TIK TIK)

Sevgiler,
Burçin Ünüvar




Bu Yayını Paylaş:
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

2 yorum

  1. Merhaba,
    Blogunuzu beğendim ve sizi takibe aldım :)

    Sevgiler,
    Bende bloguma beklerim.
    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Hosgeldiniz ;) tesekkur ederim.
      Ben de geliyorum ;)
      Sevgiler.

      Sil

Konuyla ilgili düşüncelerin ve yorumun benim için önemli.

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
© Beyaz Madam
Designed by BlogThietKe Cooperated with Duy Pham
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0
Editleyen Özel Çizim
Admin Panpa